Κατερίνη: Πανηγύριζε τα γκολ της ομάδας του πυροβολώντας στον αέρα
Ανανεώθηκε:
Με πυροβολισμούς στον αέρα πανηγύριζε ένας 44χρονος τα γκολ της ομάδας του σε αγώνα για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Πιερίας, που διεξήχθη την Κυριακή των Βαΐων.
Δύο φορές βρήκε η ομάδα του δίχτυα και τις δύο φορές ο οπλοφόρος θεατής πυροβόλησε συνεχόμενα με κρότου - αερίου. Δεν προέκυψε ευτυχώς κάποιος τραυματισμός, αλλά η αστυνομία, αξιοποιώντας υλικό από τοπική αθλητική ιστοσελίδα που μετέδωσε στιγμιότυπα της αναμέτρησης, τον ταυτοποίησε και τον συνέλαβε.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοφορία -οπλοχρησία, άσκοπους πυροβολισμούς και παραβάσεις της αθλητικής νομοθεσίας.
Το όπλο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε.
ΚΟΣΜΟΣ
Βενεζουέλα: Κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της οικογένειας του Μαδούρο - «Ανυπόφορο το καθεστώς» λέει ο Ρούμπιο
16:52
ΕΛΛΑΔΑ
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η ηθοποιός και συγγραφέας Ντόρα Γιαννακοπούλου
16:40
ΚΟΣΜΟΣ
Αυστραλία: Αποδοκιμασίες κατά του πρωθυπουργού στο μνημόσυνο των θυμάτων της επίθεσης στο Σίδνεϊ
16:32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τουρκία: Δύο νεαρές Γαλλίδες δικάζονται για διακίνηση ναρκωτικών
16:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ