ΕΛΛΑΔΑ

«Νεκρός σαν τον Άλκη»: Εισαγγελέας για τα απειλητικά μηνύματα σε βάρος μπασκετμπολίστα του Άρη

«Νεκρός σαν τον Άλκη»: Εισαγγελέας για τα απειλητικά μηνύματα σε βάρος μπασκετμπολίστα του Άρη
Ο καλαθοσφαιριστής του 'Αρη, Ζίριους Γουίλιαμς, κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλές να μην τολμήσει να έρθει στην Τούμπα facebook

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε καταγγελία του καλαθοσφαιριστή του 'Αρη, Ζίριους Γουίλιαμς, ότι δέχθηκε απειλητικά μηνύματα μετά τη χθεσινή νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι της Basketleague κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης παρήγγειλε την Πέμπτη, προκαταρκτική εξέταση από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης με διερευνώμενο αδίκημα αυτό της απειλής και με τις επιβαρυντικές διατάξεις που προβλέπει ο Αθλητικός Νόμος.

«Νεκρός σαν τον Άλκη»

Σε ανάρτηση που έκανε ο αθλητής στο λογαριασμό του, κοινοποίησε ένα από τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε, τα οποία αναφέρονταν με αισχρό τρόπο στη δολοφονία του 19χρονου 'Αλκη Καμπανού στην περιοχή της Χαριλάου από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός άσος αναδημοσίευσε ένα από τα μηνύματα που δέχτηκε και το οποίο ανέφερε:

«Πόνος. 32 πόντοι διαφοράς στο πρώτο παιχνίδι. Αφεντικά της φάπας. Την επόμενη χρονιά δεν θα έχουν λεφτά να σου δώσουν και θα φύγεις. Η πόλη είναι ασπρόμαυρη. Και αν τολμήσεις να έρθεις στην τούμπα, τότε είσαι νεκρός, όπως ο Άλκης».

Ο Γουίλιαμς σχολίασε στην ανάρτησή του: «... υποθέτω ότι έτσι είναι τα πράγματα μετά από ένα ντέρμπι. Αυτό είναι απλώς ένα από τα μηνύματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ