ΕΛΛΑΔΑ

Κ. Μακεδονία: Περισσότερες από 700 κλήσεις για τροχονομικές παραβάσεις το Πάσχα

Κ. Μακεδονία: Περισσότερες από 700 κλήσεις για τροχονομικές παραβάσεις το Πάσχα
Ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις Σέρρες το διήμερο του Πάσχα INTIME/ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Για υπερβολική ταχύτητα βεβαιώθηκαν οι περισσότερες παραβάσεις το διήμερο του Πάσχα κατά τους ελέγχους που πραγματοποίησε η Τροχαία σε διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, τουλάχιστον 700 κλήσεις έκοψαν οι αρμόδιες αστυνομικές Αρχές της Κεντρικής Μακεδονίας το Σαββατοκύριακο του Πάσχα, σε έλεγχο για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την ασφαλή κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο. Οι περισσότερες παραβάσεις που βεβαιώθηκαν αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα ελέγχθηκαν συνολικά 3.159 οχήματα στους νόμους της εδαφικής αρμοδιότητας της Κ. Μακεδονίας (Σέρρες, Ημαθία, Χαλκιδική, Πιερία, Πέλλα και Κιλκίς), ενώ βεβαιώθηκαν 722 παραβάσεις.

Από αυτές 253 συνδέονταν με υπερβολική ταχύτητα, 21 με οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και 448 με διάφορες άλλες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Κατά το ίδιο διάστημα και στις παραπάνω περιοχές, σημειώθηκε ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με θύμα 19χρονο μοτοσικλετιστή, σε οικισμό των Σερρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ