ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Επικίνδυνη κατάσταση με συμπλοκές ανηλίκων στον Εύοσμο - Βίντεο ντοκουμέντο

Θεσσαλονίκη: Επικίνδυνη κατάσταση με συμπλοκές ανηλίκων στον Εύοσμο - Βίντεο ντοκουμέντο
Από τα περιστατικά αυτά, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρεις 17χρονοι, ένας εκ των οποίων οδηγήθηκε την Τρίτη στον εισαγγελέα #CNNgrNews INTIME

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για περιστατικά βίας μεταξύ νεαρών στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με τις συμπλοκές μεταξύ ανηλίκων στην περιοχή να λαμβάνουν επικίνδυνες διαστάσεις.

Το κέντρο Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης δέχτηκε το βράδυ της Τρίτης καταγγελίες για νέο περιστατικό βίας, ενώ τις ημέρες του Πάσχα σημειώθηκαν τρία διαδοχικά επεισόδια. Από τα περιστατικά αυτά, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρεις 17χρονοι, ένας εκ των οποίων οδηγήθηκε την Τρίτη στον εισαγγελέα.

Η «βεντέτα» φαίνεται να ξεκίνησε από συμπλοκή στην πλατεία της περιοχής τη Μεγάλη Παρασκευή από την οποία εξασφάλισε βίντεο η ΕΡΤ 3.

Ανήλικοι μαθητές παίζουν ξύλο στην πλατεία του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη. Όπως φαίνεται στο βίντεο δύο άτομα έχουν πέσει στο έδαφος και κάποιοι τους χτυπούν με κλωτσιές. Είναι Μεγάλη Παρασκευή. Δύο άτομα συλλαμβάνονται και αφήνονται ελεύθερα. Τρεις μέρες μετά ακολουθεί νέα συμπλοκή με ξύλο έξω από σχολείο της περιοχής.

Είναι δεύτερη μέρα του Πάσχα και από τη συμπλοκή δύο 17χρονοι διακομίστηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το ertnews.gr, ο 17χρονος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορείται για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης. Μετά την προσαγωγή του στην εισαγγελέα ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος. Από την αστυνομία αποφασίστηκε να ληφθούν ειδικά μέτρα στην περιοχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ