Επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων με δυο τραυματίες στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης
Ανανεώθηκε:
Επεισόδιο βίας ανάμεσα σε ανηλίκους σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο 17χρονων.
Η αστυνομία που προχώρησε σε μια σύλληψη, απέδωσε το περιστατικό σε προσωπικές διαφορές μεταξύ τους.
Πιο αναλυτικά, για το περιστατικό συνελήφθη ένας συνομήλικός τους, ενώ οι δύο τραυματίες απευθύνθηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι παθόντες, δέχθηκαν επίθεση με χρήση σωματικής βίας από πολυμελή παρέα, στην οποία ανήκε ο 17χρονος συλληφθείς. Ένας ακόμη ανήλικος φέρεται να χτυπήθηκε κατά το ίδιο επεισόδιο από την πλευρά των θυμάτων.
O 17χρονος που συνελήφθη για το συμβάν, παραπέμφθηκε σε δικάσιμο που ορίστηκε για τον ερχόμενο Ιούνιο στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων.
Προηγουμένως, η εισαγγελέας τού απήγγειλε κατηγορία για απλή σωματική βλάβη από κοινού και κατά συρροή, και τον άφησε ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους. Ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του και ισχυρίζεται ότι πήγε να χωρίσει τους συμπλεκόμενους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛ.ΑΣ.: Δύο συλλήψεις στο Ζεφύρι για πυροβολισμούς
Στα χέρια του Τραμπ η επιλογή: Ποικίλλουν οι εισηγήσεις για την έξοδο από τον πόλεμο στο Ιράν
17:14
Κώτσηρας: Σημαντικές μειώσεις φόρων στις φετινές φορολογικές δηλώσεις και τον ΕΝΦΙΑ
17:02
Μακρόν: «Δεν συμμετέχουμε σε αποστολή πλοίο στο Ορμούζ - Διατηρούμε καθαρά αμυντική στάση»
17:01
«Έρχεται σιβηρική εισβολή» - Η προειδοποίηση Τσατραφύλλια για την απότομη αλλαγή του καιρού
16:51