Χαλκιδική: Νεκρός εντοπίστηκε ο 36χρονος ψαροντουφεκάς
Ανανεώθηκε:
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε τα ξημερώματα ο 36χρονος ψαροντουφεκάς, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από το απόγευμα της Τετάρτης, στο Πόρτο Κουφό, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.
Πλωτά σκάφη του Λιμενικού κι ένα όχημα από ξηράς είχαν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του. Τελικά βρέθηκε νεκρός από ιδιώτες δύτες, στη θαλάσσια περιοχή «Νταμάρια», κοντά στην είσοδο του λιμένα του Πόρτο Κουφό.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, ενώ προανάκριση για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ξεκίνησε η Λιμενική Αρχή του Νέου Μαρμαρά.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΑ «ΧΑΡΤΙΑ» ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: Ερντογάν, Σύνταγμα και ανασχηματισμός: Ο οδικός χάρτης της κυβέρνησης έως τις εκλογές
07:20
ΕΛΛΑΔΑ
ΑΠΘ για τα επεισόδια: «Θλιβερή μειοψηφία μετέτρεψε την Πολυτεχνική σε θέατρο εγκληματικών συμπεριφορών»
07:15
ΚΟΣΜΟΣ
Εκλογές στην Ιαπωνία: Ψήφο εμπιστοσύνης από τους πολίτες ζητά η πρωθυπουργός Σανάε Τακαΐτσι
07:10
ΕΛΛΑΔΑ
Σεισμός μεγέθους 4,8 Ρίχτερ δυτικά της Κρήτης
07:05
ΕΛΛΑΔΑ