ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας: Ποιο ήταν το θύμα της επίθεσης στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας: Ποιο ήταν το θύμα της επίθεσης στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ
ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Προβληματισμό για το σημείο αλλά και για το πρόσωπο εκφράζουν οι ελληνικές Αρχές μετά από το επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Αθήνας.

Ένας 30χρονος Τούρκος-Κούρδος, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας, πυροβολήθηκε τέσσερις φορές στα πόδια από αγνώστους λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ στο κέντρο της Αθήνας.

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, σε ένα σημείο που θεωρητικά ήταν γεμάτο από αστυνομικές δυνάμεις και φυλάσσεται αυστηρά όπως το κέντρο της Αθήνας, οι δράστες δεν δίστασαν να πυροβολήσουν το θύμα τους και να εξαφανιστούν.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ ενώ οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν από τους κάλυκες ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν πιστόλι 22 χιλιοστών.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 30χρονος είναι τουρκικής καταγωγής, χωρίς χαρτιά παραμονής στην Ελλάδα και οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο οι πυροβολισμοί να ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών που έχουν σχέση είτε με ναρκωτικά είτε με παράνομα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Πάντως, οι πυροβολισμοί στα πόδια είναι μήνυμα προς το θύμα ενώ μέχρι και αυτή την ώρα περιμένουν οι Αρχές την επίσημη κατάθεσή του παρά το γεγονός ότι εκτιμούν πως δεν θα μιλήσει ανοιχτά για το ποιοι ήταν αυτοί που τον πυροβόλησαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ