Ικανοποίηση ΙΣΑ για το νομοσχέδιο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας
Την ικανοποίησή του, για το γεγονός ότι στο Νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που κατατέθηκε στη Βουλή, έγιναν αποδεκτά πολλά από τα αιτήματα που εξέφρασε ο Σύλλογος, στις επανειλημμένες συναντήσεις των μελών του Δ.Σ, με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας.
Σύμφωνα με τον ΙΣΑ, διασφαλίστηκε μεταξύ άλλων, η ελεύθερη επιλογή ιατρού από τον ασθενή χωρίς «gate keeping» και η συμμετοχή όλων των γιατρών στο νέο σύστημα ΠΦΥ, με αξιοπρεπείς αμοιβές.
Όπως σχολιάζει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας Γιώργος Πατούλης: «Ο διάλογος θα συνεχιστεί με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας που έχει δείξει την πρόθεσή της να συνεργαστεί με τον ιατρικό κόσμο. Στόχος μας είναι η οικοδόμηση ενός σύγχρονου και βιώσιμου συστήματος υγείας που θα διασφαλίζει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, για όλους τους ασθενείς, με την αξιοποίηση του υψηλά εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού της χώρας. Ο αγώνας συνεχίζεται».
Ηλεκτρικό ρεύμα: Πού κυμαίνονται οι τιμές του πράσινου τιμολογίου της ΔΕΗ για τον Αύγουστο
03:00
Θερινές εκπτώσεις: Έως πότε διαρκούν - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
02:00
Τι πρέπει να περιέχει το κιτ πρώτων βοηθειών στο φαρμακείο Αυτοκινήτων από την 1η Ιανουαρίου 2027
01:00
Σε εξέλιξη οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες: Βήμα - Βήμα η διαδικασία
00:30