ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: «Γνωρίζαμε τον βίαιο χαρακτήρα του καθ' ομολογίαν δράστη»

Καβάλα: «Γνωρίζαμε τον βίαιο χαρακτήρα του καθ' ομολογίαν δράστη»
Το φαρμακείο της άτυχης 43χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της και πατέρα των δύο ανήλικων παιδιών της

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στην Καβάλα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος ανέφερε ότι ο δράστης είχε βίαιο παρελθόν, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει. «Εδώ έχουμε έγκλημα το οποίο ήταν προμελετημένο, έγκλημα στυγνό, αποτρόπαιο, προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος ήταν βασανιστικός, ο πόνος ήταν αθόρυβος, διότι μιλούμε για στραγγαλισμό… Ο στραγγαλισμός για να επέλθει ο θάνατος απαιτεί τουλάχιστον τρία με τέσσερα λεπτά. Τέσσερα λεπτά είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για κάποιον που υποτίθεται ότι είναι σε βρασμό ψυχικής ορμής» ανέφερε αρχικά, σχετικά με την άγρια δολοφονία», είπε ο ίδιος μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Πρόσθεσε ότι ο καθ' ομολογίαν γυναικοκτόνος είχε σχεδιάσει το έγκλημα και πως ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του.

«Υπήρχαν εντάσεις στο ζευγάρι… υπήρχε λεκτική βία… ο χαρακτήρας του ήταν γνωστός από προηγούμενες σχέσεις. Κι ενώ παρουσιαζόταν στην οικογένεια ως ένας καλλιεργημένος άνθρωπος, τον τελευταίο χρόνο έβλεπαν έναν άνθρωπο διαφορετικό, όταν ξεκίνησε να απειλεί την Αΐντα ότι αν τον χωρίσει θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα μαζί του. Τότε άρχισαν να γίνονται γνωστές οι πληροφορίες για τις προηγούμενες συντρόφους. Η μία εξ αυτών, είχε καταφύγει και σε ασφαλιστικά μέτρα προσβολής προσωπικότητας».

Καθοριστική είναι η μαρτυρία της υπαλλήλου της άτυχης φαρμακοποιού η οποία «είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου». Της είχε πει ότι ο άνθρωπος αυτός ήθελε να της κάνει κακό, πράγμα που δεν ήθελε να πιστέψει η 43χρονη γυναίκα.

Οργή για την ανάρτηση του δράστη μέσα από το νοσοκομείο

Ο δράστης του εγκλήματος στην Καβάλα που σκότωσε τη σύζυγό του και μητέρα των δύο τους παιδιών, προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Facebook, μέσα από το νοσοκομείο της Καβάλας όπου νοσηλεύεται προκαλώντας όχι μόνο την οργή των συγγενών της αλλά και του κόσμου.

Απ΄ότι φαίνεται ο γυναικοκτόνος που παραδέχτηκε το έγκλημα, έχει στη διάθεσή του κινητό τηλέφωνο στο νοσοκομείο όπου βρέθηκε μετά από τραυματισμούς που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του. Σύμφωνα με τις πρώτες του δηλώσεις είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει.

Στην ανάρτησή του δημοσίευσε μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του με την άτυχη Αΐντα, όπου την κρατάει στα χέρια, ενώ η ίδια φοράει το νυφικό.

«Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά. Με σύννεφα στολισμένη. Ντυμένη νύφη στους Θεούς», έγραψε ο γυναικοκτόνος στο Facebook, στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση των συγγενών και των φίλων της Αΐντα.

Όπως έγινε γνωστό, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που υπήρχε μέσα στο φαρμακείο, όπου δολοφονήθηκε η 43χρονη φαρμακοποιός στις Πηγές του Νέστου στην Καβάλα.

«Η σχέση τους περνούσε διακυμάνσεις. Δεν ζούσαν αρμονικά», λένε συγγενείς της άτυχης κοπέλας που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του άνδρα της και πατέρα των δύο ανήλικων παιδιών της.

Ήταν απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (5/5) όταν η οικογένειά της ανησύχησε γιατί δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις. Ο πατέρας της μαζί με τον αδερφό του έσπευσαν στο φαρμακείο να δουν τι συμβαίνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ