ΕΛΛΑΔΑ

Η SYMMETRIA εγκαινιάζει το πρώτο SYMMETRIA® SPOT στην Αθήνα σε συνεργασία με τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Η SYMMETRIA εγκαινιάζει το πρώτο SYMMETRIA® SPOT στην Αθήνα  σε συνεργασία με τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Οι δύο πρωτοπόρες εταιρείες, SYMMETRIA® και ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, ενώνουν τις δυνάμεις τους εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στον τομέα των υπηρεσιών υγείας και ευεξίας.

Το πρώτο SYMMETRIA® SPOT λειτουργεί στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Αμπελοκήπων, στον 6ο όροφο, προσφέροντας ολοκληρωμένες και σύγχρονες υπηρεσίες υγείας, ομορφιάς, αντιγήρανσης, διαχείρισης σωματικού βάρους και ιατρικής ευεξίας.

Η SYMMETRIA® ξεκίνησε τη λειτουργία του πρώτου SYMMETRIA® SPOT με στόχο τη δημιουργία στοχευμένων, σύντομων σε διάρκεια και τεχνολογικά εξελιγμένων θεραπειών για το πρόσωπο και το σώμα, με κόστος προσβάσιμο στον μέσο καταναλωτή, που ενδιαφέρεται για το «value for money», σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Τα SYMMETRIA® SPOTs, εμπνευσμένα από τις συνήθειες των post-millennials, μπορούν να προσελκύσουν και να καλύψουν τις ανάγκες κάθε ηλικιακής ομάδας. Με σύμμαχο την τεχνολογία, σε μία ψηφιοποιημένη εποχή που οι περισσότερες ανάγκες και απαιτήσεις καλύπτονται πλέον διαδικτυακά, οι online συνεδρίες, η επικοινωνία με τον καταναλωτή μέσω μηνυμάτων και εφαρμογών και ο αναβαθμισμένος τεχνολογικά εξοπλισμός, δίνουν ένα σημαντικό προβάδισμα, όσον αφορά την προσαρμογή στα καινούργια δεδομένα.

Στους νέους χώρους εφαρμόζονται θεραπευτικά πρωτόκολλα για το πρόσωπο και το σώμα, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, σε συνεργασία με μεγάλες παραγωγικές μονάδες του εξωτερικού ώστε να γίνεται πραγματικότητα η φιλοσοφία της SYMMETRIA®, «minimum intervention – maximum effect»®. Η επιστημονική ομάδα που πλαισιώνει τα SYMMETRIA® SPOT είναι εκπαιδευμένη στη SYMMETRIA® ώστε να παρέχει υπηρεσίες 7 αστέρων σε τιμές εξαιρετικά προσιτές.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών για την προστασία του περιβάλλοντος και σεβόμενη την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SYMMETRIA® έχει αναπτύξει μια περιβαλλοντική πολιτική "Paperless", με στόχο τη μείωση της χρήσης χαρτιού και συνεπώς τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. Σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην αειφορία του πλανήτη, η SYMMETRIA®, καθώς και τα SYMMETRIA® SPOTs , καλούν τους επισκέπτες να επιλέγουν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρονται, περιορίζοντας έτσι τη χρήση χαρτιού όσο το δυνατόν περισσότερο.

Περισσότερες πληροφορίες:

SYMMETRIA® SPOT, Λεωφόρος Κηφισίας 132 και Παπαδά, 6ος όροφος.

Τηλέφωνο: 210 6966366

Ωράριο λειτουργίας: 10:00 -20:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ