ΕΛΛΑΔΑ

Λιμενικό: Έρευνα για νεαρούς που παίζουν με το φάρο περιπολικού στη Ραφήνα

Λιμενικό: Έρευνα για νεαρούς που παίζουν με το φάρο περιπολικού στη Ραφήνα
Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Κυριακής και το περιπολικό για άγνωστους λόγους, βρέθηκε χωρίς την εποπτεία των υπεύθυνων ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Σάλος έχει προκληθεί με βίντεο που διαδόθηκε στο TikTok και στο οποίο φαίνονται νεαροί να παίζουν με τον φάρο και την μεγαφωνική περιπολικού του Λιμενικού στο λιμάνι της Ραφήνας.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα όπου αναφέρει ότι θα πραγματοποιηθεί ενδελεχής διερεύνηση προς εξακρίβωση των συνθηκών που έλαβε χώρα το εν λόγω περιστατικό.

«Αναφορικά με περιστατικό το οποίο φέρεται να έχει λάβει χώρα σε χώρο αρμοδιότητας του Λιμεναρχείου Ραφήνας και αναπαράγεται σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, σύμφωνα με το οποίο ομάδα νεαρών έχει περικυκλώσει περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κάνοντας χρήση οπτικών και ηχητικών μέσων ανωτέρω οχήματος, ανακοινώνεται ότι με εντολή του Αρχηγού ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πρόκειται άμεσα να πραγματοποιηθεί ενδελεχής διερεύνηση προς εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω περιστατικό», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Κυριακής και το περιπολικό για άγνωστους λόγους, βρέθηκε χωρίς την εποπτεία των υπεύθυνων.

Δείτο το βίντεο που δημοσιεύει το eviathema.gr:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ