Καιρός: Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας ως το Σάββατο - Θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς
Ανανεώθηκε:
Ανεβαίνει η θερμοκρασία, σταδιακά, αλλά αισθητά, τις επόμενες μέρες, με το θερμόμετρο να φτάνει και να ξεπερνά τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Ειδικότερα, γενικά καλός καιρός θα επικρατήσει κατά τις επόμενες ημέρες, μόνο με τοπικές νεφώσεις, περιορισμένη μεσημβρινή αστάθεια με τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά και μέτριους άνεμους στο Αιγαίο.
Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή άνοδο έως το Σάββατο 14/5, οπότε στα ηπειρωτικά θα ξεπεράσει κατά τόπους τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 28-29 βαθμούς, ενώ στη Λάρισα τους 31-32 βαθμούς.
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα - Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
01:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Ποια ΑΦΜ έχουν σήμερα σειρά - Πότε λήγει η προθεσμία
00:30
Ο Τραμπ αποθεώνει την Ελλάδα: «Φανταστική χώρα - Τρομερός τύπος ο Μητσοτάκης» (vid)
00:00
Στο χείλος της ανάφλεξης η Μέση Ανατολή: Η εντολή Τραμπ για «πυρ κατά βούληση» στο Ορμούζ
23:58