Λιβαδειά: 14χρονη κατήγγειλε βιασμό από 35χρονο φίλο του πατέρα της
Ανανεώθηκε:
Ένα 14χρονο κορίτσι κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από 35χρονο φίλο του πατέρα της, στη Λιβαδειά.
Όπως αναφέρει το tvstar.gr η ανήλικη είπε, πως ο άνδρας προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει σε μία μετακίνησή της και την οδήγησε σε μια ερημική περιοχή.
Τότε, της εξομολογήθηκε τα «συναισθήματά του» γι' αυτή και επιχείρησε να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί της χωρίς τη συναίνεση της.
Η 14χρονη υποστηρίζει ότι προσπάθησε να τον απωθήσει χωρίς επιτυχία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν τραυματισμό στο σώμα.
Ο 35χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας Λιβαδειάς στη Θήβα, έξω από το χώρο εργασίας του και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή της Λιβαδειάς.
Πολωνία: Κανονικά λειτουργούν και πάλι τα δύο αεροδρόμια που είχαν κλείσει λόγω ρωσικών επιθέσεων
13:27
Άνοιξε μετά από δύο χρόνια το ξενοδοχείο του Banksy στη Βηθλεέμ - Διάσημο και για τη χειρότερη θέα (vid)
13:14
Τριήμερα και επίσημες αργίες του 2026: Το αναλυτικό ημερολόγιο
13:01
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρεις που οδηγούσαν μεθυσμένοι - Ο ένας δεν είχε δίπλωμα
12:48