ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με μολότοφ στα Εξάρχεια: Παρανάλωμα του πυρός τρία οχήματα

Επίθεση με μολότοφ στα Εξάρχεια: Παρανάλωμα του πυρός τρία οχήματα
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μία ομάδα κουκουλοφόρων έφτασε μέχρι το σημείο που ήταν η διμοιρία των ΜΑΤ κι άρχισε να εκσφενδονίζει βόμβες μολότοφ στην πλευρά των αστυνομικών. INTIME NEWS / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στόχος κουκουλοφόρων μετά από καταδρομική επίθεση έγινε για άλλη μία φορά η διμοιρία που βρισκόταν στη Χαριλάου Τρικούπη και από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ αυτοκίνητα ανυποψίαστων πολιτών που ήταν σταθμευμένα στην οδό Διδότου, σχεδόν καταστράφηκαν.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μία ομάδα κουκουλοφόρων έφτασε μέχρι το σημείο που ήταν η διμοιρία των ΜΑΤ κι άρχισε να εκσφενδονίζει βόμβες μολότοφ στην πλευρά των αστυνομικών.

Τρεις από αυτές προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ οι κουκουλοφόροι κατάφεραν να εξαφανιστούν χωρίς να συλληφθούν για ακόμα μία φορά.

Παρά το γεγονός ότι στην περιοχή θα έπρεπε να υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, τελικά για ακόμη μία φορά η καταδρομική επίθεση έγινε σε βάρος των αστυνομικών, με τους δράστες να εξαφανίζονται.

Επίσης, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν υπήρχαν, όπως προέβλεπε παλαιότερο επιχειρησιακό σχέδιο, υποστηρικτικές ομάδες της Ασφάλειας γύρω από το κτήριο της Χαριλάου Τρικούπη αλλά και τη διμοιρία, που θα λειτουργούσε ως ο μηχανισμός που θα εντόπιζε τα άτομα που θα ετοίμαζαν την καταδρομική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ