Γιατρός της Νίκαιας: Στα χέρια των αρχών βίντεο με τους πυροβολισμούς
Βίντεο στο οποίο καταγράφεται καθαρά η κίνηση των δυο ατόμων που επέβαιναν σε μηχανή και πυροβόλησαν στα πόδια τον γιατρό και διευθυντή της κλινικής νεφρού στο νοσοκομείο της Νίκαιας, έχει στα χέρια της η ελληνική αστυνομία.
Αναλύοντας καρέ-καρέ το βίντεο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν επιμελώς γυρισμένη και καμουφλαρισμένη την πινακίδα κυκλοφορίας της μηχανής έτσι ώστε να μην φαίνεται καλά αλλά να μην κινήσει και την υποψία κάποιου αστυνομικού ο οποίος θα τους σταματούσε για να τους κάνει έλεγχο.
Οι κρανοφόροι γνώριζαν ότι υπάρχουν κάμερες κατά μήκος του Κηφισού που θα κατέγραφαν την κίνηση τους και γι'αυτο το λόγο προσπάθησαν να βρουν ένα τρόπο να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα τους από τον αριθμό κυκλοφορίας της μηχανής.
Οι αστυνομικοί βλέπουν στο βίντεο δυο αρκετά γεροδεμένους άνδρες με σωματότυπο που παραπέμπει σε άτομα της νύχτας.
Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι η μηχανή είναι μεγάλου κυβισμού λόγω του ότι είναι ιδιαίτερα σωματώδεις η μηχανή δείχνει σαν ένα μικρό "παπάκι", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά αξιωματικός της αστυνομίας που είδε το βίντεο.
Πάντως, υπάρχουν αλλά 3 βίντεο τα οποία έχουν στη διάθεση τους οι αρχές και δεν τα έχουν επεξεργαστεί ακόμη ενώ φως στα κίνητρα των δραστών περιμένουν ότι θα δώσουν και τα αποτελέσματα από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου που θα πάρουν στα χέρια τους τις επόμενες ημέρες.
Χτύπημα στην καπνοδόχο ενεργειακού σταθμού στην Εσθονία από ρωσικό drone
10:02
25η Μαρτίου: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση - Δείτε φωτογραφίες από το Σύνταγμα
10:02
Αυτοί είναι οι όροι του Ιράν για τερματισμό του πολέμου: Από ολικό κλείσιμο αμερικανικών βάσεων έως νέο καθεστώς στα Στενά του Ορμούζ
09:51
ΔΟΕ: «Έτοιμος» για νέα αποδέσμευση στρατηγικών αποθεμάτων πετρελαίου λόγω του πολέμου
09:40