ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Τους έπιασαν με τα κλοπιμαία στο χέρι - Δύο συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Τους έπιασαν με τα κλοπιμαία στο χέρι - Δύο συλλήψεις
Εκτός από τα κλοπιμαία, οι δράστες είχαν πάνω τους και τα εργαλεία που χρησιμοποίησαν κατά τη διάρρηξη στο σπίτι ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικοί στην περιοχή της Τούμπας λίγο μετά την εισβολή τους σε διαμέρισμα και αφού αφαίρεσαν χρήματα και κσμήματα.  

Πιο συγκεκριμένα, με τα κλοπιμαία στο χέρι συνελήφθησαν δύο άτομα στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία.

Οι δράστες εντοπίστηκαν σχετικά άμεσα από τις αρχές και συνελήφθησαν από αστυνομικούς υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους. Κατά τη σύλληψη, βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, εκτός από χρήματα και κοσμήματα και τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησαν.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη άλλων είκοσι ατόμων για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, κλοπή, ληστείες, παράνομη παραμονή στη χώρα και κατοχή πλαστών εγγράφων, σε διάφορες περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ