Φωτιά στη Γλυφάδα: Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της Βούλας για εκκένωση της περιοχής
Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους της Βούλας και των γύρω περιοχών ώστε να εκκενώσουν την περιοχή, λόγω της έκτασης που πήρε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στη Γλυφάδα.
Το πύρινο μέτωπο που κατακαιεί τον Υμηττό μαίνεται πλέον ανεξέλεγκτη έχοντας φτάσει η στο Πανόραμα Βούλας.
Ήδη o εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Βασίλης Βαθρακογιάννης έδωσε εντολή για προληπτική εκκένωση κατοικιών στην οδό Αριστείδου στη Βούλα καθώς οι φλόγες πλησιάζουν τα πρώτα σπίτια.

Λίγο μετά τις 16:30 οι κάτοικοι της περιοχής έλαβαν μήνυμα από το 112, με το οποίο καλούνται να εκκενώσουν την περιοχή.
«Αν βρίσκεστε στην Άνω Βούλα, εκκενώστε τώρα προς Πλατεία Άλσους Άνω Βούλας. Δασική πυρκαγιά στην Άνω Βούλα», αναφέρει το μήνυμα.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά στο Πανόραμα Βούλας: Στα πρώτα σπίτια οι φλόγες - Εντολή για εκκένωση, μήνυμα από το 112
ΕΛΛΑΔΑ
Γιώργος Παπανικολάου στο CNN Greece: Όλες οι δυνάμεις στην κορυφογραμμή που ενώνει Γλυφάδα με Βούλα
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά στη Γλυφάδα: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Cosmos Sport: Συνεχίζει το σπριντ με άνοδο τζίρου και κερδών
07:36
ΚΟΣΜΟΣ
Μουντιάλ 2026: Η Ισπανία υπέταξε τη Γαλλία με 2-0 και έκλεισε «εισιτήριο» για τελικό
07:25
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Χαρδαλιάς: Τα 21 μητροπολιτικά έργα που αλλάζουν τον χάρτη της Αττικής
07:20
ΚΟΣΜΟΣ
Κλειστό το Ορμούζ μετά από επτά ώρες αμερικανικών πληγμάτων - Τελεσίγραφο Τραμπ στην Τεχεράνη
07:12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ