ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Πανόραμα Βούλας: Ανοιχτοί χώροι για τη φιλοξενία κατοίκων που εκκένωσαν τις κατοικίες τους

Φωτιά στο Πανόραμα Βούλας: Ανοιχτοί χώροι για τη φιλοξενία κατοίκων που εκκένωσαν τις κατοικίες τους
CNN Greece

Χώροι για τη φιλοξενία των κατοίκων που εκκένωσαν τις κατοικίες τους άνοιξαν στην περιοχή της Βούλας, σύμφωνα με ενημέρωση από τον δήμαρχο της περιοχής, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Σε ανάρτησή του στο facebook, o δήμαρχος ενημερώνει σχετικά:

Γύρω στις 16:30 μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι της Άνω Βούλας και των γύρω περιοχών, ώστε να εκκενώσουν την περιοχή.

Οι Αρχές στο μήνυμα απηύθυναν έκκληση προς τους κατοίκους, να εκκενώσουν προς την πλατεία Άλσους Άνω Βούλας.

Λίγο νωρίτερα, ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είχε ζητήσει άδεια για προληπτική εκκένωση του Πανοράματος.

Η φωτιά ξεκίνησε, σύμφωνα με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γ. Παπανικολάου, από υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στους πρόποδες του Υμηττού, στο τέρμα της οδού Μετσόβου.

Το πύρινο μέτωπο εκδηλώθηκε στις 13:00 στη Γλυφάδα, στο τέρμα της οδού Μετσόβου κοντά στην περιοχή Πυρνάρι. Επί τόπου επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις ενώ γίνονται ρίψεις νερού από και εναέρια μέσα.

Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, επί τόπου έχει σπεύσει και κλιμάκιο του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Το έργο της πυρόσβεσης συντονίζουν ο Περιφερειάρχης Αττικής του Π.Σ., αρχιπύραρχος Δημήτριος Πατράκης και ο διευθυντής Αθηνών, αρχιπύραρχο Αθανάσιο Χατζόπουλο.

To tweet της Πυροσβεστικής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ