ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2022: «Αναμενόμενα για καλά διαβασμένους τα θέματα» σε ΑΟΘ αξιολογεί φροντιστής

Πανελλήνιες 2022: «Αναμενόμενα για καλά διαβασμένους τα θέματα» σε ΑΟΘ αξιολογεί φροντιστής
Πώς κρίνονται τα θέματα από εκπαιδευτικούς ΙΝΤΙΜΕ

Τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας τα οποία κλήθηκαν να λύσουν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων από τα ΕΠΑΛ, και τη δυσκολία τους σχολίασε ζωντανά στο CNN Greece ο κ. Ανδρέας Λίτσας, ακαδημαϊκός υπεύθυνος των οικονομικών μαθημάτων του Ομιλού Φροντιστηρίων «Πουκαμισάς».

Όπως αναφέρει ο καθηγητής: «Τα θέματα ήταν αναμενόμενα για τους περισσότερους καλά προετοιμασμένους μαθητές και κάλυπταν όλα το εύρος της ύλης, ωστόσο θα έπρεπε να προσέξουν ειδικότερα στην ομάδα Δ κάποιες πράξεις».

«Στην ομάδα Α όλες οι ερωτήσεις Σωστού - Λάθους και πολλαπλής επιλογής ήταν βγαλμένες από το σχολικό βιβλίο απλά ο διαβασμένος μαθητής δεν θα είχε κάποιο πρόβλημα στο να τις απαντήσει.

Στην ομάδα Β ήταν ένα θεωρίας από το 1ο κεφάλαιο, επισημασμένο ιδιαίτερα οπότε πάλι ο καλός προετοιμασμένος υποψήφιος θα μπορούσε και εκεί να πάρει όλες τις μονάδες.

Στην ομάδα Γ είδαμε μια άσκηση από την προηγούμενη ύλη που είχε κοπεί τα προηγούμενα δύο χρόνια από εξαιτίας του covid. Και αυτό ήταν χιλιοδουλεμένο και ίσως και αναμενόμενο.

Και στην ομάδα Δ είδαμε μια συνδυαστική άσκηση με τα κεφάλαια 7 και 9 όπου οι μαθητές θα έπρεπε να προσέξουν ιδιαίτερα με τις πράξεις. Ήθελε απλή εφαρμογή τύπων, ωστόσο ο υποψήφιος θα έπρεπε να γνωρίζει καλά πράξεις», αναλύει ο κ. Λίτσας.

Δείτε εδώ τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ)

Το CNN Greece στο πλευρό των υποψηφίων

Το CNN Greece, συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την πιο έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, τον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο της χώρας, με 34 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Εκπαίδευσης, 72 Φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα και περισσότερους από 13.000 μαθητές για τη σχολική χρονιά 2021-2022, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας και μάθετε πρώτοι τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ