ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που άνοιξε πυρ μπροστά στα παιδιά του

Επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που άνοιξε πυρ μπροστά στα παιδιά του
Στην Καλαμαριά όπου σημειώθηκε το σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς, έσπευσαν άμεσα πάνοπλοι αστυνομικοί ΙΝΤΙΜΕ / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε την Τρίτη στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, όταν ένας άνδρας ο οποίος τελικά συνελήφθη, σε κατάσταση άμοκ, άνοιξε πυρ μπροστά στα παιδιά του.

Ο άνδρας έσπασε την πόρτα πολυκατοικίας και ανεβαίνοντας μέχρι το διαμέρισμα όπου βρίσκονταν τα παιδιά του στον τέταρτο όροφο, πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές, σύμφωνα με πληροφορίες, από τις οποίες τρεις ήταν εκτός πολυκατοικίας και δύο στο κλιμακοστάσιο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πάνοπλοι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Οι αστυνομικοί ανέβηκαν ταχύτατα στον τέταρτο όροφο όπου υπήρχε η πληροφορία ότι έγινε το επεισόδιο.

Τα τρία ανήλικα παιδιά του μεταφέρθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα χωρίς να έχουν τραυματιστεί, ενώ η γυναίκα του βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς σήμερα γέννησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, εντός του διαμερίσματος βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και χασίς.

Ο δράστης ο οποίος διέφυγε με Ι.Χ. προκάλεσε σύμφωνα με πληροφορίες και τροχαίο.

Πιο συγκεκριμένα στην προσπάθεια του να διαφύγει, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε γυναίκα στην αρχή της Περιφερειακής Οδού κοντά σε σούπερ μάρκετ.

Οι αστυνομικοί από τις καταθέσεις που έλαβαν γνώριζαν πλέον ότι ο άνδρας, κινούνταν στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς τα δυτικά.

Τελικά εντόπισαν το αυτοκίνητο του και τον ίδιο σε παράδρομο κοντά στο ΤΙΤΑΝ και σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr τον συνέλαβαν. Στο αυτοκίνητό του, εντόπισαν και το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ