ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2022: «Δυσκολότερα από πέρυσι τα θέματα στο Ναυτικό Δίκαιο», λέει φροντιστής

Πανελλήνιες 2022: «Δυσκολότερα από πέρυσι τα θέματα στο Ναυτικό Δίκαιο», λέει φροντιστής
Πώς κρίνει φροντιστής τα σημερινά θέματα ΙΝΤΙΜΕ

Τα θέματα τα οποία κλήθηκαν να λύσουν στο μάθημα Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές οι υποψήφιοι των Πανελληνίων από τα ΕΠΑΛ, και τη δυσκολία τους σχολίασε ζωντανά στο CNN Greece ο κ. Καραγκιαούρης Νικόλαος, Ναυπηγός - Μηχανολόγος από τον Όμιλο Φροντιστηρίων «Πουκαμισάς».

Όπως αναφέρει ο εκπαιδευτικός, τα θέματα ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας. «Το Α θέμα στο Σωστό Λάθος και την αντιστοίχιση ήταν σχετικά βατό για τους μαθητές που ήταν πολύ καλά διαβασμένοι. Το ίδιο μπορούμε να πούμε για το Β και Γ θέμα, όπου οι ερωτήσεις που ζητήθηκαν βρίσκονταν στην ύλη του σχολικού βιβλίου και ήταν σχετικά εύκολες να τις γράψει ένας μαθητής που ήταν καλά διαβασμένος».

«Το Δ θέμα είχε απαιτήσεις, έπρεπε ο μαθητής να έχει συνδυαστική σκέψη. Αφορούσε συμβάντα που μπορεί να συμβούν σε ένα πλοίο και στη θάλασσα και έπρεπε να συνδυάσει πειθαρχικές ποινές και πειθαρχικά παραπτώματα για να μπορέσει να γράψει πλήρως το κείμενο που ζητήθηκε», συνέχισε ο κ. Καραγκιαούρης.

«Γενικά, τα θέματα του 2022 ήταν δυσκολότερα από τα περσινά», καταλήγει ο καθηγητής.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε εδώ τα θέματα στο Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές

Το CNN Greece στο πλευρό των υποψηφίων

Το CNN Greece, συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την πιο έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, τον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο της χώρας, με 34 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Εκπαίδευσης, 72 Φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα και περισσότερους από 13.000 μαθητές για τη σχολική χρονιά 2021-2022, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας και μάθετε πρώτοι τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ