ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2022: «Πιο απαιτητικό το θέμα Δ», λέει Φυσικός για τα σημερινά θέματα

Πανελλήνιες 2022: «Πιο απαιτητικό το θέμα Δ», λέει Φυσικός για τα σημερινά θέματα
Πώς κρίνονται τα σημερινά θέματα της Φυσικής ΙΝΤΙΜΕ

Τα θέματα τα οποία κλήθηκαν να λύσουν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων από τα ΓΕΛ, και τη δυσκολία τους σχολίασε ζωντανά στο CNN Greece η κυρία Αθηνά Σιαπέρα, ακαδημαϊκή υπεύθυνη της Φυσικής του Ομιλού Φροντιστηρίων «Πουκαμισάς».

Όπως αναφέρει η εκπαιδευτικός «τα θέματα ήταν κατανοητά, σαφή, απλά απαιτούσε ιδιαίτερη προσοχή κατά την ανάγνωσή τους».

«Τα παιδιά δεν νομίζω πως αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες, εκτός από το θέμα Δ το οποίο επέμενε σε πολλές λεπτομέρειες στο κεφάλαιο της Μηχανικής Στερεού», σημείωσε η κυρία Σιαπέρα στέλνοντας τις ευχές της σε όλους τους υποψηφίους για καλά αποτελέσματα.

Δείτε το βίντεο με τον σχολιασμό:

Τα θέματα της Φυσικής:

Το CNN Greece στο πλευρό των υποψηφίων

Το CNN Greece, συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την πιο έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, τον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο της χώρας, με 34 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Εκπαίδευσης, 72 Φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα και περισσότερους από 13.000 μαθητές για τη σχολική χρονιά 2021-2022, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας και μάθετε πρώτοι τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ