Επαφές Ζαούτη στις ΗΠΑ με αξιωματούχους του υπουργείου Υγείας και του CDC
Ανανεώθηκε:
Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Καθηγητής Παιδιατρικής Θεοκλής Ζαούτης συνεχίζει τις επιστημονικές και θεσμικές συναντήσεις στις ΗΠΑ, προσκεκλημένος του CDC και του υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ.
Ο κ. Ζαούτης πρόκειται να συναντηθεί σήμερα, Παρασκευή 10 Ιουνίου, στο Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ με την Εντεταλμένη Αναπληρώτρια Βοηθό Γραμματέα για την Ετοιμότητα και την Αντίδραση (ASPR) του Γραφείου Στρατηγικής, Πολιτικής, Σχεδιασμού και Απαιτήσεων (SPPR) Kristin L. DeBord, καθώς και τον Διευθυντή του Τμήματος Χημικών, Βιολογικών, Ραδιολογικών και Πυρηνικών (CBRN) Αντιμέτρων κ. Christopher Houchens.
Επίσης, ο κ. Ζαούτης πρόκειται να συναντηθεί με τον Διευθυντή του Γραφείου Παγκόσμιων Υποθέσεων αρμόδιο για Ευρώπη/Ευρασία, κ. Peter Schmeissner, ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον Διευθυντή του Γραφείου Κλιματικής Αλλαγής και Ισότητας στην Υγεία (OCCHE) κ. John Balbus και τον Αναπληρωτή Βοηθό Γραμματέα για την Επιστήμη και την Ιατρική κ. Michael Iademarco.
Το πρόγραμμα του Προέδρου του ΕΟΔΥ θα ολοκληρωθεί με τη σημαντική συνάντηση στο Γραφείο Πρόληψης Ασθενειών και Προαγωγής της Υγείας (ODPHP) με τον Αναπληρωτή Βοηθό Υπουργό Υγείας Διευθυντή κ. Paul Reed.
Στη σειρά των επιστημονικών και θεσμικών συναντήσεων, που έχει ο κ. Θεοκλής Ζαούτης τον συνοδεύει ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Δημήτρης Παρασκευής.
Γεωργιάδης στον ΣΦΕΕ: Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση στο ΕΣΥ, φίλτρα και clawback στο ΙΦΕΤ
15:41
Οι ΗΠΑ μειώνουν το επίπεδο του συναγερμού ασφαλείας στην αεροπορική βάση του Κατάρ
15:38
Παρέλαβε τη διάταξη του εισαγγελέα για δέσμευση περιουσίας ο Κώστας Ανεστίδης
15:35
Κραν Μοντανά: Ο Πάπας Λέων συνάντησε συγγενείς των θυμάτων - «Τα λόγια συμπόνιας μοιάζουν αδύναμα»
15:32