Επαφές Ζαούτη στις ΗΠΑ με αξιωματούχους του υπουργείου Υγείας και του CDC
Ανανεώθηκε:
Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Καθηγητής Παιδιατρικής Θεοκλής Ζαούτης συνεχίζει τις επιστημονικές και θεσμικές συναντήσεις στις ΗΠΑ, προσκεκλημένος του CDC και του υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ.
Ο κ. Ζαούτης πρόκειται να συναντηθεί σήμερα, Παρασκευή 10 Ιουνίου, στο Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ με την Εντεταλμένη Αναπληρώτρια Βοηθό Γραμματέα για την Ετοιμότητα και την Αντίδραση (ASPR) του Γραφείου Στρατηγικής, Πολιτικής, Σχεδιασμού και Απαιτήσεων (SPPR) Kristin L. DeBord, καθώς και τον Διευθυντή του Τμήματος Χημικών, Βιολογικών, Ραδιολογικών και Πυρηνικών (CBRN) Αντιμέτρων κ. Christopher Houchens.
Επίσης, ο κ. Ζαούτης πρόκειται να συναντηθεί με τον Διευθυντή του Γραφείου Παγκόσμιων Υποθέσεων αρμόδιο για Ευρώπη/Ευρασία, κ. Peter Schmeissner, ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον Διευθυντή του Γραφείου Κλιματικής Αλλαγής και Ισότητας στην Υγεία (OCCHE) κ. John Balbus και τον Αναπληρωτή Βοηθό Γραμματέα για την Επιστήμη και την Ιατρική κ. Michael Iademarco.
Το πρόγραμμα του Προέδρου του ΕΟΔΥ θα ολοκληρωθεί με τη σημαντική συνάντηση στο Γραφείο Πρόληψης Ασθενειών και Προαγωγής της Υγείας (ODPHP) με τον Αναπληρωτή Βοηθό Υπουργό Υγείας Διευθυντή κ. Paul Reed.
Στη σειρά των επιστημονικών και θεσμικών συναντήσεων, που έχει ο κ. Θεοκλής Ζαούτης τον συνοδεύει ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Δημήτρης Παρασκευής.
Η EY Ελλάδος κορυφαίος εργοδότης και εργασιακό περιβάλλον για το 2026
14:30
Ιταλία: Συλλήψεις καθηγητών και επιχειρηματιών για παράνομη διαχείρηση ευρωπαϊκών κονδυλίων
14:29
Η METLEN πρωτοπορεί στη διαχείριση των κινδύνων απάτης με πιστοποίηση ISO 37003 από την TÜV NORD Ελλάδας
14:24
ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 28 Φεβρουαρίου - Συλλαλητήριο για τα Τέμπη
14:20