Κόρινθος: Κρατούμενοι τραυμάτισαν σωφρονιστικό υπάλληλο στις δικαστικές φυλακές
Ανανεώθηκε:
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 την Πέμπτη στις Δικαστικές Φυλακές Κορίνθου, με θύμα ένα σωφρονιστικό υπάλληλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, την ώρα που οι κρατούμενοι θα οδηγούνταν στα κελιά τους, δύο από αυτούς πλησίασαν τον σωφρονιστικό υπάλληλο και του επιτέθηκαν αρχικά λεκτικά και έπειτα σωματικά.
Στο επεισόδιο συμμετείχαν κι άλλοι κρατούμενοι, οι οποίοι από κοινού γρονθοκόπησαν και ξυλοφόρτωσαν τον άνδρα. Ο 33χρονος άνδρας φορούσε γυαλιά, με αποτέλεσμα αυτά να σπάσουν και κομμάτια αυτών, να εισχωρήσουν στο μάτι του.
Άμεσα, έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, για να καταστείλουν το βίαιο περιστατικό καθώς και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία.
Ο 33χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου με μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα. Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».
SPONSORED
Ιράν: Εκτοξεύσαμε προειδοποιητικούς πυραύλους και drone κατά πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ
15:45
Ρωσικές παρεμβολές οδήγησαν τα ουκρανικά drone στην Ρουμανία λέει το Κίεβο
15:30
Το βίντεο - αφιέρωμα της Finos Film για τα 25 χρόνια από τον θάνατό του Ντίνου Ηλιόπουλου
15:24
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Η σημασία των αστικών κήπων ως ασπίδα απέναντι στην κλιματική κρίση
15:17