ΕΛΛΑΔΑ

Επαγγελματίες οι εκτελεστές στον Γέρακα - Δύο τα καλάσνικοφ στο μαφιόζικο χτύπημα

Επαγγελματίες οι εκτελεστές στον Γέρακα - Δύο τα καλάσνικοφ στο μαφιόζικο χτύπημα
CNN Greece

Μαφιόζικο χτύπημα από εκτελεστές που είχαν υπογράψει συμβόλαιο θανάτου, εκτιμούν οι Αρχές, ότι είναι η δολοφονία του 40χρονου επιχειρηματία υγρών καυσίμων, στον Γέρακα.

Οι Αρχές έχουν διαπιστώσει, ότι στη μαφιόζικη εκτέλεση χρησιμοποιήθηκαν δύο καλάσνικοφ από τους δολοφόνους, οι οποίοι σχεδίασαν ένα άκρως επαγγελματικό χτύπημα και μάλιστα, μόλις στις 8 η ώρα το πρωί και σε ένα πολυσύχναστο σημείο, όπως είναι η λεωφόρος Μαραθώνος.

Το θύμα, αλλά και ο πατέρας του, ήταν γνωστοί στις Αρχές και ερευνάται η σχέση τους με ανθρώπους της νύχτας, οι οποίοι μάλιστα είχαν παίξει και πρωταγωνιστικό ρόλο σε υποθέσεις στο παρελθόν, που είχαν απασχολήσει έντονα τις Αρχές.

Οι αστυνομικοί είχαν ερευνήσει υπόθεση, στην οποία είχαν βρεθεί σε πάρκινγκ οπλισμός και φυσίγγια, ενώ ερευνούν τη σχέση του θύματος με γνωστό πρόσωπο της νύχτας, το όνομα του οποίου είχε συμπεριληφθεί αρκετές φορές σε δικογραφίες του Εκβιαστών.

Το θύμα, σε βάρος του οποίου είχε ξαναγίνει επίθεση, κυκλοφορούσε σύμφωνα με μάρτυρες της περιοχής, με ένα πολυτελέστατο θωρακισμένο αυτοκίνητο, ενώ φρόντιζε πάντα, να έχει μαζί του και την προσωπική του ασφάλεια.

van.jpg
Το καμένο βαν που εντοπίστηκε στην Παλλήνη και ερευνούν οι ΑρχέςCNN Greece

Οι Αρχές ασφαλείας τώρα προσπαθούν να εξακριβώσουν, εάν η συγκεκριμένη δολοφονία έχει οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία ανήμερα του Πάσχα στην περιοχή της Βοιωτίας και αν η εντολή είχε δοθεί από το ίδιο οργανωμένο κύκλωμα της νύχτας.

Πάντως, αυτό το οποίο είναι ξεκάθαρο είναι ότι η μαφία έχει επανενεργοποιηθεί και κάνει αδίστακτα χτυπήματα, θέλοντας να στείλει το μήνυμα στους επόμενους στόχους, ότι μπορούν να χτυπήσουν όποιον θέλουν και ό,τι ώρα θέλουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ