ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Γέρακα: Ξεσπά ο πατέρας του θύματος - «Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου»

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Γέρακα: Ξεσπά ο πατέρας του θύματος - «Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου»
Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών CNN Greece

Μαφιόζικο χτύπημα από εκτελεστές που είχαν υπογράψει συμβόλαιο θανάτου εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι η δολοφονία του 40χρονου επιχειρηματία υγρών καυσίμων, στον Γέρακα.

Αμέσως μετά την στυγερή δολοφονία ο πατέρας του θύματος, Αναστάσιος Μήτσου, ανέφερε.

«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου. Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατί δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα και τους μπράβους για τα μαγαζιά του».

Και πρόσθεσε: «οι βρώμικοι αστυνομικοί ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου και ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα. Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμένες καταγγελίες στις αρχές για τον πόλεμο που δεχόμασταν.

Δεν ήθελαν να υπάρχει επιχειρηματίας καυσίμων καθαρός, χωρίς να κάνει λαθρεμπόριο, καυσίμων ή να μην είναι υπόδουλος κακοποιών. Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια και ο όμιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των λαθρεμπόρων της νύχτας και των μπράβων».

Καταλήγοντας ο κ. Μήτσου ανέφερε: «ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας.

Οι «έμπειροι» αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι, πώς και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα. ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. Όχι άλλο αιμα από τους στυγνούς δολοφόνους που προέρχονται από το χωρο της νύχτας».

Δείτε στο βίντεο μαρτυρία:

Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη στις 8:05 στον Γέρακα. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας είναι νεκρός από τα πυρά. Πρόκειται για έναν 38χρονο επιχειρηματία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι 4 δράστες φαίνεται πως παρακολουθούσαν το θύμα.

Με το που έφτασε ο 38χρονος στο πρατήριο με το πολυτελές του αυτοκίνητο, οι δράστες κατέβηκαν από το βανάκι και γάζωσαν (καλάσνικοφ πιθανότατα το όπλο της εκτέλεσης) από κοντινή απόσταση το όχημα του 38χρονου με δεκάδες σφαίρες.

Στο σημείο βρέθηκαν 25 κάλυκες. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν ξανά στο βανάκι και κατευθύνθηκαν προς τη Παλλήνη στην οδό Μάνου Κατράκη όπου έκαψαν το βανάκι.

Οι κάμερες ασφαλείας στο κατάστημα του θύματος δεν λειτουργούσαν και έτσι δεν έχει καταγραφεί η δολοφονική επίθεση.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθώς το θύμα είχε δεχθεί και στο παρελθόν επίθεση.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εντοπίσει το καμένο όχημα των δραστών και προσπαθεί να βρει στοιχεία για την ταυτότητά τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ