ΕΛΛΑΔΑ

Θύμιος Μπουγάς: Τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς - Πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις

Θύμιος Μπουγάς: Τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς - Πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις
Το βράδυ του Σαββάτου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου patrisnews.com

Μετά από ένα θρίλερ 46 ημερών, η αστυνομία εντόπισε τον 39χρονο Θύμιο Μπουγά απόγευμα του Σαββάτου, καλά στην υγεία του, με τον ίδιο να τους λέει πως δεν ήξερε ότι τον αναζητούσαν.  

Ο 39χρονος βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην αρχή της οδού Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο του Πύργου, σε περιοχή σύχναζε και πριν την εξαφάνισή του.

Οι μαρτυρίες τον γειτόνων ανέφεραν ότι δεν είχαν δει τον Θύμιο στην περιοχή ενώ φαίνεται ότι ο ίδιος είχε επιλέξει το συγκεκριμένο σπίτι επειδή είχε πυκνή βλάστηση στον εξωτερικό του χώρο και θα ήταν δυσδιάκριτος από τους περαστικούς.

Άμεσα οδηγήθηκε στη Δ.Α. Ηλείας, ενώ φέρεται να απάντησε στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν που κρυβόταν τόσο καιρό ότι «κάθε βράδυ ήμουνα στην πλατεία» και ότι δεν είχε καταλάβει ότι τον αναζητούσαν.

Μετά το τμήμα, το βράδυ του Σαββάτου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, από την Αστυνομική Διεύθυνση της Ηλείας, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Αφού κάνει όλες τις προληπτικές εξετάσεις θα επιστρέψει στο αστυνομικό τμήμα, όπου και θα παραμείνει, καθώς θα καταθέσει από το απόγευμα.

Δήμαρχος Πύργου: Τον επισκέφτηκα, ήταν ευδιάθετος

Τον 39χρονο επισκέφθηκε στη Δ.Α. Ηλείας λίγο μετά τον εντοπισμό του και ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο οποίος ανέφερε σε δηλώσεις του ότι «πίστευα από την αρχή ότι ο Θύμιος δεν είχει φύγει ποτέ από τον Πύργο. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή. Τον είδα και είναι πολύ καλά στην υγεία του, καθαρός και με καλά ρούχα.

Έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος. Από αύριο θα κανονίσω και συνάντηση με τον Θύμιο στο δημαρχείο και θα φροντίσουμε για την επαγγελματική του αποκατάσταση μέσα από προγράμματα εργασίας, καθώς και για την οικονομική του αποκατάσταση για να λαμβάνει το επίδομα που του είχαν κόψει. Τέλος, θα προσπαθήσω να γίνει μια συνάντηση και με τα παιδιά αυτά και να ζητήσουν μια συγγνώμη από τον Θύμιο, για να δώσουμε ένα αίσιο τέλος στην υπόθεση αυτή». Δήλωση προέδρου Silver Alert Όπως ανέφερε ο πρόεδρος και Διοικητής της Υπηρεσίας Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης o 39χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μετά από πληροφορίες που είχαν τις τελευταίες ημέρες: «Oι αστυνομικοί τον βρήκαν, μετά από πληροφορίες που είχαν τις τελευταίες ημέρες πως ο Θύμιος είχε εντοπιστεί στον Πύργο. Έλεγξαν το σημείο και τελικά τον εντόπισαν.

Έγινε κι αναγνώρισή του και είναι 100% εκείνος. Αυτή την ώρα ξέρω πως θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις και ο,τι άλλο χρειαστεί. Είναι σίγουρα εξαντλημένος και πρέπει να τον φροντίσουν οι ειδικοί. Αναζητούνταν πάνω από 40 μέρες που σημαίνει πως θέλει ειδική φροντίδα εξαιτίας και του βεβαρημένου ιστορικού του».

Το σπίτι όπου βρέθηκε ο 39χρονος:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ