ΕΛΛΑΔΑ

«Ασφυκτικό θάνατο» περιγράφει το ιατροδικαστικό πόρισμα για Ίριδα και Μαλένα

«Ασφυκτικό θάνατο» περιγράφει το ιατροδικαστικό πόρισμα για Ίριδα και Μαλένα
INTIME

Για μηχανισμό βίαιου θανάτου και συγκεκριμένα «ασφυκτικό μηχανισμό ως αιτία θανάτου» κάνει λόγο το πόρισμα των ιατροδικαστών που εστάλη σήμερα στην αστυνομία για τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece το πόρισμα αναφέρει: «Με δεδομένο τον αποκλεισμό επίδρασης μηχανικού, ηλεκτρικού ή άλλου παράγοντα, καθώς και δηλητηρίασης, η διαγνωστική προσέγγιση κατευθύνεται στον στερητικό ασφυκτικό μηχανισμό θανάτου.

»Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τον ασφυκτικό μηχανισμό, ως αιτία θανάτου επιβεβαιώνουν τα εξής νεκροψιακά φωτογραφικά ευρήματα:

»Εκδορές κατά το ριζορήνιο και εντύπωμα στη δεξιά παρειά κατά το νεκροψιακό έλεγχο της Μαρίας Ελένης Δασκαλάκη και την επισκόπηση των φωτογραφιών.

»Επίσης, κακώσεις εν ζωή γενόμενες στοματικού βλενογόνου άνω χείλους στόματος κατά τον νεκροψιακό έλεγχο του αβάπτιστου θηλέος Δασκαλάκη και την επισκόπηση των φωτογραφιών σε συνδυασμό με το ανευρεθέν πανάκι που έφερε ικανή ποσότητα αίματος.»

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το πόρισμα του ιατροδικαστή:

Την ίδια ώρα ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις της οικογένειας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν προσέθεσαν στοιχεία που να μπορούν να αντατρέψουν την εικόνα που έχουν σχηματίσει μέχρι στιγμής οι Αρχές, ενώ αναμένονται και άλλα στοιχεία από τις καταθέσεις που θα ληφθούν το επόμενο διάστημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ