Δολοφονία στην Ξάνθη: Τον μαχαίρωσε στην καρδιά - Άφησε την τελευταία του πνοή στην αυλή του σπιτιού
Ένας καβγάς μεταξύ δύο συγχωριανών κατέληξε στη δολοφονία του ενός, στην περιοχή Κιμμέρια στην Ξάνθη, το βράδυ της Τρίτης (21/6).
Οι κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούν να πιστέψουν το έγκλημα που έγινε στα Κιμμέρια, με το δράστη να μαχαιρώνει στην καρδιά το θύμα του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Αστυνομία ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ για την δολοφονική επίθεση και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή.
Το θύμα, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, βρέθηκε μαχαιρωμένος στην αυλή του σπιτιού του ενώ ο δράστης εντοπίστηκε από την αστυνομία και συνελήφθη.
Μάλιστα, και ο δράστης τραυματίστηκε ελαφρά, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο πως προέκυψε ο τραυματισμός του.
Μέχρι στιγμής οι λόγοι της επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστοί και διενεργείται προανάκριση από την Αστυνομία ενώ σε βάρος του δράστη σχηματίζεται δικογραφία.
Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του xanthinea.gr, φαίνεται πως ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τον οικισμό, προκαλώντας προβλήματα στους κατοίκους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γέρακας: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. τα δύο καλάσνικοφ με τα οποία «γάζωσαν» τον 38χρονο
Έγκλημα στο Μυλοπόταμο: Απολογείται σήμερα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος
Βέλγιο: Ο πρίγκιπας Λοράν λέει ότι συνάντησε δυο φορές τον Τζέφρι Έπστιν
23:59
Επιθεώρηση Εργασίας: Ιστορικό υψηλό, με 82.412 ελέγχους και 53,4 εκατ. ευρώ πρόστιμα το 2025
23:53
Η SpaceX αντιδρά στην «αυθαίρετη» χρήση του Starlink από τη Ρωσία για την πλοήγηση των drones της
23:46
ΠΑΣΟΚ για συνέντευξη Μητσοτάκη: Ο λαός αξίζει καλύτερα και θα κάνει πράξη την πολιτική αλλαγή
23:37