Κουκάκι: Εντοπίστηκε σε γκρεμό κοντά στην Παλαιά Φώκαια ο 55χρονος που δολοφόνησε τη γυναίκα του
Εντοπίστηκε ο 55χρονος που φέρεται να δολοφόνησε την σύζυγό του με μαχαιριές στον λαιμό και στο σώμα, μέσα στο σπίτι τους, στο Κουκάκι.
Λίγο μετά τις 07:00 εντοπίστηκε να έχει εκτραπεί της πορείας του το αυτοκίνητο που οδηγούσε.
Συγκεκριμένα, έπεσε σε ένα γκρεμό κοντά στην Ανάβυσσο, στη θέση Θυμάρι και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.
Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για τα στοιχεία του από το νοσοκομείο και βρίσκονται στο σημείο.
Υπενθυμίζεται πως λίγο μετά τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο 55χρονος δράστης ειδοποίησε το γιο του ότι σκότωσε τη μητέρα του και ο ίδιος ότι έχει εξαφανιστεί.
Όταν ο 24χρονος γιος της οικογένειας πήγε στο διαμέρισμα, στο Κουκάκι, βρήκε νεκρή τη μητέρα του και το άψυχο σώμα της τυλιγμένο σε μεγάλα πανιά που δεν αποκλείεται να ήταν οι κουρτίνες του σπιτιού.
Κλιμάκιο της Σήμανσης διεξάγει έρευνα στο σπίτι, ενώ θα ακολουθήσει και ιατροδικαστική εξέταση.
Όλα δείχνουν, πάντως, ότι προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός, που είχε ως αποτέλεσμα ο δράστης να αρπάξει ένα μαχαίρι και να σκοτώσει τη σύζυγό του, καταφέροντάς της βαριές και βίαιες μαχαιριές στον λαιμό και στο θώρακα.
Ο Τζέιμι Ντίμον (JPMorgan) προειδοποιεί για ομοιότητες με το 2008 - Κάποιοι «κάνουν ανόητα πράγματα»
14:54
Ένα από τα μεγαλύτερα γνωστά άστρα στο σύμπαν ετοιμάζεται να εκραγεί
14:53
ΥΠΑΑΤ: Ξεκινά η ενεργοποίηση ιδιωτών κτηνιάτρων για την αντιμετώπιση της ευλογιάς
14:51
Oasis, Φιλ Κόλινς και Pink διεκδικούν μια θέση στο Rock & Roll Hall of Fame για το 2026
14:42