ΥΠΑ: Παρατείνονται οι απαγορεύσεις πτήσεων από Ρωσία, Λευκορωσία στον εθνικό εναέριο χώρο
Ανανεώθηκε:
Νέες παρατάσεις αεροπορικών οδηγιών αναφορικά με απαγορεύσεις πτήσεων λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
Συγκεκριμένα, παρατείνονται έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2022 οι αεροπορικές οδηγίες για απαγορεύσεις πτήσεων αεροσκαφών της Ρωσίας και της Λευκορωσίας στον Εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδας, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.
Ειδικότερα, με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, παραμένουν σε ισχύ οι αεροπορικές οδηγίες για την απαγόρευση πτήσεων αεροσκαφών της Ρωσίας και της Λευκορωσίας στον εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδας.
Επίσης, σε ισχύ παραμένουν και οι αεροπορικές οδηγίες σχετικά με το κλείσιμο του εναέριου χώρου της Ουκρανίας και της απαγόρευσης διελεύσεων των πολιτικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο της Μολδαβίας και της Λευκορωσίας λόγω της υψηλής επικινδυνότητας που υπάρχει στις συγκεκριμένες περιοχές, συνέπεια του πολέμου στην Ουκρανία.
Οι νέες παρατάσεις των αεροπορικών οδηγιών θα ισχύουν έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2022.
SPONSORED
Παπαδημητρίου - ΣΦΕΕ: Η Ελλάδα κλείνει την πόρτα στην καινοτομία και στις επενδύσεις
10:39
Λάρισα: Πατέρας καταγγέλλει μπούλινγκ στο 16χρονο ΑμεΑ παιδί του - Στον εισαγγελέα η υπόθεση
10:36
Από Περιφερειακός Παίκτης σε Ενεργειακή Πύλη της Ευρώπης
10:25
Επιστήμονες ανακάλυψαν γιατί το 90% των ανθρώπων είναι δεξιόχειρες
10:23