ΕΛΛΑΔΑ

Στο φως βίντεο από τον ξυλοδαρμό μεταξύ ανηλίκων στον Άγιο Δημήτριο - Ανησυχία για τις συμμορίες

Στο φως βίντεο από τον ξυλοδαρμό μεταξύ ανηλίκων στον Άγιο Δημήτριο - Ανησυχία για τις συμμορίες
Εικόνες από τον ξυλοδαρμό μεταξύ ανηλίκων, έξω από σχολείο στον Άγιο Δημήτριο Screen Grab Video / Glomex

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρών από μέλη συμμορίας στη Λ. Βουλιαγμένης το βράδυ της περασμένης Κυριακής, που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό δύο παιδιών, το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο από τη συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων έξω από σχολείο στον Άγιο Δημήτριο.

Οι Αρχές προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις ατόμων ηλικίας 17 και 18 ετών για τον άγρια συμπλοκή στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στην πλατεία Παναγούλη, όπου δύο 15χρονοι δέχτηκαν χτυπήματα και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

Κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες, οι νεαροί άρχισαν να διαπληκτίζονται, έφτασαν να πιαστούν στα χέρια, ενώ βγήκαν μαχαίρια και γκλομπ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο εξ αυτών.

Σε συνέχεια αυτού του περιστατικού, το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ ανηλίκων, που είχαν δώσει ραντεβού, έξω από σχολείο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Οι ανήλικοι που συμμετείχαν στο περιστατικό, είχαν καλέσει και άλλα άτομα, που βιντεοσκόπησαν τον ξυλοδαρμό, με ορισμένα από αυτά να «ανεβάζουν» το υλικό στα social media.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ