Πανελλήνιες 2022: Πολύτεκνη μητέρα αρίστευσε χωρίς φροντιστήριο - Ετοιμάζεται για το Πολυτεχνείο
Ανανεώθηκε:
Μία μαθήτρια και μητέρα τεσσάρων παιδιών από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων, πέτυχε το στόχο της στις Πανελλήνιες εξετάσεις και συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία, μόνο με συστηματικό διάβασμα και χωρίς φροντιστήριο.
Η ίδια, αποτελεί τρανό παράδειγμα για τους νεότερους αφού κατάφερε και έγραψε αρκετά υψηλούς βαθμούς στα εξεταζόμενα μαθήματα, πετυχαίνοντας την εισαγωγή της στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Αφού είχε ήδη πετύχει την δημιουργία μιας όμορφης πολυμελούς οικογένειας και παρά την απαιτητική κατά τα άλλα καθημερινότητά της, δεν σταμάτησε να ονειρεύεται, να προσπαθεί αλλά και να διαβάζει συστηματικά, αποδεικνύοντας και στους πιο απαισιόδοξους ότι όλα μπορεί να συμβούν όταν αφοσιώνεσαι στους στόχους σου.
Η συγκεκριμένη υποψήφια έγραψε 18,9 στα Μαθηματικά, 16,9 στην Χημεία, 16,4 στην Έκθεση και 14,7 στα Δίκτυα.
Όπως η ίδια λέει στο zarpanews.gr, οι καθηγητές της ήταν αυτοί που την βοήθησαν στο να πετύχει τον στόχο της:
«Είχα πολλή βοήθεια από τους καθηγητές μου. Είχα συστηματικό διάβασμα αλλά το απολάμβανα. Και νομίζω ότι αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας, όταν το απολαμβάνεις, τα καταφέρνεις. Είχα όμως λίγο άγχος προς το τέλος, αλλά φυσιολογικό, όπως έχουν όλοι οι υποψήφιοι».
Σε ερώτηση για το πώς αντιλήφθηκαν τα παιδιά την επιτυχία της μαμάς τους, απάντησε πως «τα μικρότερα δεν κατάλαβαν ιδιαίτερα τον αγώνα μου, αλλά ο μεγάλος που θα δώσει του χρόνου εξετάσεις, έμεινε άφωνος με την βαθμολογία μου και αναρωτιέται αν κι αυτός του χρόνου θα καταφέρει να γράψει το ίδιο ή και καλύτερα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πανελλήνιες 2022: Η μαθήτρια από τη Ρόδο που συγκέντρωσε 19.625 μόρια
Πανελλήνιες 2022: Αντίστροφη μέτρηση για το μηχανογραφικό – Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις
ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για 2.217 θέσεις στο Δημόσιο της προκήρυξης 8Κ/2024
02:00
Πότε αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Ιανουαρίου
01:00
Πότε πληρώνονται επιδόματα, παροχές και δώρα Χριστουγέννων από την ΔΥΠΑ
00:30
«Ανεπιθύμητος» για τη Ρωσία ο γερμανικός φορέας ενημέρωσης Deutsche Welle
23:57