Πέθανε ο πολιτικός επιστήμονας Ηλίας Νικολακόπουλος
Σε ηλικία 75 ετών πέθανε ο πολιτικός επιστήμονας και αναλυτής εκλογικών τάσεων και δημοσκοπήσεων Ηλίας Νικολακόπουλος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ομότιμος Καθηγητής Εκλογικής Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών πέθανε αιφνιδίως από ανακοπή καρδιάς την ώρα που κολυμπούσε στη Σύρο.
Ο Ηλίας Νικολακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη Λωζάννη. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη θεωρία των Πιθανότητων στο Πανεπιστήμιο του Παρισίου 6 και το 1984 αναγορεύθηκε διδάκτωρ του τμήματος νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 1986 εξελέγη λέκτορας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2003 τακτικός καθηγητής.
Επί σειρά ετών συνεργαζόταν με κανάλια και αρθρογραφούσε στον Τύπο, ενώ ήταν πρόεδρος των Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας.
Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 35χρονος με όπλο μετά από καταγγελία της γυναίκας του
20:25
Νότια Κορέα: Πρόστιμο σε πιλότο μαχητικού έπειτα από σύγκρουση λόγω φωτογραφιών που έβγαζε
20:17
Επίδειξη ισχύος από την Τεχεράνη σε παρέλαση με βαλλιστικούς πυραύλους (vid)
20:10
Συνεργασία Πειραιώς με Δήμο Ιωαννιτών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη
20:03