ΕΛΛΑΔΑ

Σάμπυ Μιωνής για Novartis: Καληνύχτα, Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ

Σάμπυ Μιωνής για Novartis: Καληνύχτα, Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ
«Θα συνεχίσω τον αγώνα μου στα ελληνικά πολιτικά δικαστήρια και αν χρειαστεί, στα ευρωπαϊκά», λέει ο επιχειρηματίας Screen Grab/YouTube

Το βούλευμα της Novartis σχολιάζει ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή με τη φράση: «Καληνύχτα, Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ». 

«Οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να γίνονται σεβαστές. Εγώ, προσωπικά, αισθάνομαι ήσυχος με τη συνείδηση μου, αφού έκανα το καθήκον μου προς την κοινωνία και την αξιοπρέπεια μου», αναφέρει σε δήλωσή του ο επιχειρηματίας.

«Φοβάμαι, ωστόσο, ότι η χθεσινή απόφαση θα αποθαρρύνει άλλα θύματα εκβιασμού στο μέλλον από το να καταγγείλουν παρόμοιες εκβιαστικές συμπεριφορές και, αυτό είναι αναμφισβήτητα ένα πλήγμα προς την ίδια τη Δημοκρατία.

Θα συνεχίσω τον αγώνα μου στα ελληνικά πολιτικά δικαστήρια και αν χρειαστεί, στα ευρωπαϊκά. Όπως έγραψε και ο μεγάλος Νίκος Γκάτσος, «καληνύχτα, Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ». Εκτός και αν τον αλλάξουμε όλοι μαζί», προσθέτει.

Υπενθυμίζεται πως στο Ειδικό Δικαστήριο παραπέμπονται ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη για την υπόθεση της αποκαλούμενης «σκευωρίας» σε βάρος των δέκα πολιτικών προσώπων στις παράνομες πρακτικές του φαρμακευτικού κολοσσού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ