ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Επιτέθηκε με τσεκούρι στους γείτονες – Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο

Λάρισα: Επιτέθηκε με τσεκούρι στους γείτονες – Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο
Στο δράστη επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 29 μηνών με τριετή αναστολή ΑΠΕ - ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Μία χρόνια διαμάχη μεταξύ γειτόνων είχε ως αποτέλεσμα, κατά την τελευταία ο ένας να επιτεθεί με τσεκούρι σε δύο γείτονές του αφού προηγουμένως τους έβρεξε με το λάστιχο. 

Ο ένας εκ των δύο τραυματίστηκε ελαφρά κατά την επίθεση του γείτονα με τσεκούρι σε χωριό του Δήμου Τεμπών της Λάρισας.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο άνδρες ηλικίας 64 και 70 ετών έπιναν τον καφέ τους στο σπίτι του ενός. Στο διπλανό, βρισκόταν ο 45χρονος που επιτέθηκε με το τσεκούρι. Προηγουμένως όμως λογομάχησαν μεταξύ τους, με τον 45χρονο να αρπάζει το λάστιχο από την αυλή του σπιτιού του και να τους ρίχνει νερό. Ωστόσο, το περιστατικό δεν έληξε εδώ. Στη συνέχεια ο 45χρονος με τη λαβή ενός τσεκουριού χτύπησε, τραυματίζοντας ελαφρά, τον 64χρονο γείτονά του.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το onlarissa.gr αυτόπτες μάρτυρες στον καυγά υπήρξαν δύο ακόμα συγχωριανοί, με τους τέσσερις άνδρες να καταθέτουν χθες στο Αυτόφωρο, εναντίον του 45χρονου. Ο ίδιος όμως μαζί με τη σύζυγό του έδωσαν διαφορετικές εξηγήσεις, αλλά προφανώς δεν έπεισαν το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, που έκρινε ένοχο τον 45χρονο για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και εξύβριση.

Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 29 μηνών με τριετή αναστολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ