ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Απολογείται το μεσημέρι της Παρασκευής ο 42χρονος μητροκτόνος

Κρήτη: Απολογείται το μεσημέρι της Παρασκευής ο 42χρονος μητροκτόνος
O 42χρονος βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα την προηγούμενη Τετάρτη, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση Intime

Στον ανακριτή οδηγείται προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή, ο 42χρονος που φέρεται ως δράστης για τη δολοφονία της 67χρονης μητέρας του, τα μεσάνυχτα της προηγούμενης Τρίτης στo Ηράκλειο της Κρήτης.

O 42χρονος βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα την προηγούμενη Τετάρτη, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με δόλο, ενώ η απολογία του ορίστηκε για το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η προσαγωγή του μητροκτόνου στον Εισαγγελέα

Σύμφωνα με το neakriti.gr, επεισοδιακή φαίνεται πως ήταν και η προσαγωγή του 42χρονου στον εισαγγελέα, καθώς σε κατάσταση παροξυσμού καλούσε σε «βοήθεια» στους διαδρόμους του δικαστικού μεγάρου. Ο εισαγγελέας διέταξε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο για εξέταση αφού οι πέντε αστυνομικοί που τον συνόδευαν μετά δυσκολίας τον συγκρατούσαν.

Το χρονικό της συγκλονιστικής υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν μια γυναίκα 67 ετών βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της από τα απανωτά χτυπήματα με ξύλο στο κεφάλι και στο σώμα.

Νωρίτερα, οι ένοικοι της πολυκατοικίας την άκουγαν να καλεί σε βοήθεια και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στην πολυκατοικία βρήκαν τον γιο της μέσα στα αίματα, πάνω από το πτώμα της μητέρας του.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, είχε προηγηθεί άγριος καυγάς ανάμεσά τους, με τον 42χρονο να αρπάζει ένα ξύλο και να χτυπάει χωρίς έλεος τη μητέρα του στο κεφάλι και στο σώμα.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας έλεγαν ότι οι καυγάδες ήταν συχνοί και ότι ο 42χρονος είχε ξανά στο παρελθόν ξυλοκοπήσει τη μητέρα του ενώ το τελευταίο διάστημα είχε γίνει αρκετά βίαιος και αντικοινωνικός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ