Εμπρηστική επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας στα Άνω Ιλίσια
Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα σε υποκατάστημα τράπεζας στα Άνω Ιλίσια, όπου μάλιστα οι εμπρηστές έσπασαν τα παράθυρα από την πίσω πλευρά του υποκαταστήματος και πέταξαν στο εσωτερικό μπιτόνι με βενζίνη.
Από την εστία πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σημειώθηκαν μικρές ζημιές στο εσωτερικό του υποκαταστήματος.
Αρχικά, όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στην πυρκαγιά στο υποκατάστημα, υπέθεσαν ότι η φωτιά προκλήθηκε από κάποια βλάβη -ίσως στο air condition.
Όταν όμως μπήκαν στο εσωτερικό, εντόπισαν το μπιτόνι και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.
Με την υπόθεση θα ασχοληθεί η ασφάλεια Αττικής και οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για μια ακόμη εμπρηστική επίθεση από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, που το τελευταίο διάστημα έχουν επιδοθεί σε σχεδόν καθημερινές καταδρομικές επιθέσεις και εμπρησμούς.
Ανδρουλάκης: Μαζί μπορούμε να ξαναδώσουμε δύναμη στη Δημοκρατική Παράταξη και προοπτική στη χώρα
15:01
ΕΕ: Ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 450 εκατ. ευρώ σε Παλαιστίνη, Λίβανο, Συρία και Ιορδανία
14:59
LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Οι ΗΠΑ επιτρέπουν τη διέλευση ιρανικών πλοίων από τα στενά του Ορμούζ - «Όχι» από Βρετανία και Γερμανία στις εκκλήσεις Τραμπ
14:58
Κινέζοι επιστήμονες δημιούργησαν για πρώτη φορά εξαγωνικό διαμάντι, πιο σκληρό από το φυσικό
14:50