ΕΛΛΑΔΑ

Δύο συλλήψεις για τους πυροβολισμούς σε φούρνο της Βούλας τον περασμένο Ιανουάριο

Δύο συλλήψεις για τους πυροβολισμούς σε φούρνο της Βούλας τον περασμένο Ιανουάριο
Το σημείο όπου είχε σημειωθεί η συμπλοκή των δύο ομάδων CNN Greece

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας, με «οσμή» οργανωμένου εγκλήματος, φαίνεται να βρίσκεται πίσω από το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς έχω από φούρνο στη Βούλα τον περασμένο Ιανουάριο.

Σε σχέση με το επεισόδιο συνελήφθησαν από το Τμήμα Εκβιαστών, το βράδυ της Τετάρτης, δύο άτομα αλαβανικής καταγωγής, 42 και 34 ετών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 22 Ιανουαρίου έξω από φούρνο στη διασταύρωση των οδών Ερμού και Προόδου στη Βούλα, όταν ομάδα ατόμων συνεπλάκη με αντίπαλη ομάδα που εμφανίστηκε στο σημείο.

Στη διάρκεια της συμπλοκής ακούστηκαν πυροβολισμοί. Από το επεισόδιο τρεις άνδρες έχουν τραυματιστεί. Ο ένας φέρει τραύμα στο στήθος και ένα ακόμη στην κοιλιακή χώρα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι στο συμβάν ενεπλάκησαν τέσσερα άτομα τα οποία καυγάδισαν μέσα στον φούρνο και στην συνέχεια ο ένας εξ αυτών έβγαλε όπλο και πυροβόλησε.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, οι δύο ομάδες που συνεπλάκησαν είχαν δώσει ραντεβού για να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές του. Αιτία φαίνεται να ήταν τα χρήματα που χρωστούσε η μία ομάδα στην άλλην.

CNN Greece
voula-13617629_n.jpg
CNN Greece

ΔΗΜΟΦΙΛΗ