ΕΛΛΑΔΑ

Το καρτέλ του εκτελεστή στο Μεταξουργείο – «Μίλησαν» τα όπλα για τα ναρκωτικά

Το καρτέλ του εκτελεστή στο Μεταξουργείο – «Μίλησαν» τα όπλα για τα ναρκωτικά
INTIME / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενέδρα θανάτου είχε στήσει ο δράστης στον άνδρα αλβανικής καταγωγής, που βρέθηκε πυροβολημένος την Παρασκευή στο Μεταξουργείο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο εκτελεστής που φορούσε full face κουκούλα, περίμενε το θύμα του έξω από ένα καφενείο και μόλις τον είδε, άρχισε να τον πυροβολεί.

Από τους πρώτους πυροβολισμούς αστόχησε και το θύμα άρχισε να τρέχει για να σωθεί. Πιστεύοντας ότι ο δράστης είχε χάσει τα ίχνη του, έφτασε μέχρι το σημείο που είχε σταθμεύσει τη μηχανή του και είδε ξαφνικά μπροστά του, ξανά, τον δράστη να τον πυροβολεί.

Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στον δρόμο και ο εκτελεστής έτρεξε, να εξαφανιστεί.

Πρόκειται για έναν άνδρα αλβανικής υπηκοότητας, που στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν, ότι τα ναρκωτικά ήταν και η αιτία της ένοπλης επίθεσης.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας, θα πάρουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες ενώ βασική είναι και η κατάθεση του ίδιου του θύματος, που παραμένει σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο και δεν είναι σε θέση ακόμα, να μιλήσει στους αστυνομικούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ