Εβδομηντάχρονος επιτέθηκε σε μάνα και γιο και μετά αυτοπυροβολήθηκε

Σε κατάσταση αμόκ ένας 70 χρόνος επιτέθηκε μέσα στο σπίτι του σε γιο και σύζυγο και μετά αυτοπυροβολήθηκε. Ο δράστης λίγες ώρες αφού εμταφέρθηκε στο νοσοκομείο κατέληξε, ενώ τα δύο θύματα παραμένουν σε νοσηλία.
Οι γείτονες τους, στη περιοχή της Δάφνης άκουσαν κραυγές που ζητούσαν βοήθεια στις 4 τα ξημερώματα. Ο 70 χρόνος, σε έξαλλη κατάσταση, είχε πάρει ένα ψαλίδι και τραυμάτισε στην κοιλιά τον γιο του ο οποίος προσπαθούσε να τον ηρεμήσει και να του πάρει από τα χέρια το ψαλίδι.

Μόλις ο 30 χρόνος γιος έπεσε αιμόφυρτος στο δάπεδο ο πατέρας πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε τη σύζυγο του στο δεξί μηρό. Αμέσως μετά έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοπυροβολήθηκε.
Οι γείτονες ειδοποίησαν έντρομοι την αστυνομία και μόλις οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα τους βρήκαν όλους τραυματισμένους σοβαρά.

Το πρωί της Κυριακής η συνεδρίαση των επιτροπών για τους σεισμούς στις Κυκλάδες
21:47
Politico: Ξεκινούν την άλλη βδομάδα οι ειρηνευτικές συνομιλίες ΗΠΑ, Ρωσίας και Ουκρανίας
21:28
Τηλεφώνημα των ΥΠΕΞ Ρωσίας - ΗΠΑ: Λαβρόφ και Ρούμπιο συμφώνησαν να συνεχιστούν οι επαφές
21:24.jpg?t=G0AQrqKVzdbUVOXwOc6iRg)
Μητσοτάκης: «Όχι στην εργαλειοποίηση και τις θεωρίες συνωμοσίας»
21:15