Χανιά: Αυτοκίνητο «βούτηξε» σε γκρεμό - Σώοι οι επιβαίνοντες
«Άγιο» είχε ένα νεαρό ζευγάρι τουριστών στην Κρήτη, το όχημα των οποίων έκανε «βουτιά» σε γκρεμό στην περιοχή των Χανίων, οι ίδιοι, ωστόσο, δεν τραυματίστηκαν.
Το τροχαίο συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης στην Εθνική οδό μετά το Κολυμπάρι στην περιοχή της Καληδονίας.
Το ΙΧ αυτοκίνητο είχε νοικιάσει ένα ζευγάρι τουριστών από την Βουλγαρία, και το οδηγούσε ο 26χρονος άνδρας, ενώ συνοδηγός ήταν η 22χρονη σύντροφός του. Σύμφωνα με το flashnews.gr, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του. Στη συνέχεια έσπασε την προστατευτική μπάρα, και έκανε μια μικρή πορεία παράλληλα της Εθνικής, προτού αρχίσει να «κατηφορίζει» με ταχύτητα στον γκρεμό.
Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους, το όχημα σταμάτησε την πορεία του κάπου στη μέση του γκρεμού και οι δύο επιβαίνοντες κατάφεραν να βγουν από αυτό. Στο σημείο έσπευσε παράλληλα ένα πυροσβεστικό όχημα από την Κίσσαμο.
Το ζευγάρι διακομίστηκε στο ΚΥ Κισσάμου, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Nεκρή μια γυναίκα σε νέο τροχαίο στον ΒΟΑΚ
Θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Ένας νεκρός, σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους δύο τραυματίες
Youth Pass: Ανοίγει η πλατφόρμα - Πώς θα κάνετε την αίτησή σας
00:30
ΗΠΑ και Ιράν ρίχνουν «γέφυρες» - Το κόστος του πολέμου... μειώνει βόμβες, απειλές και απαιτήσεις
23:56
Ινφαντίνο: «Το Ιράν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο»
23:48
Τραμπ: «Ο πόλεμος πλησιάζει στο τέλος του - Πιο λογική η σημερινή ηγεσία του Ιράν»
23:38