Χανιά: Αυτοκίνητο «βούτηξε» σε γκρεμό - Σώοι οι επιβαίνοντες
«Άγιο» είχε ένα νεαρό ζευγάρι τουριστών στην Κρήτη, το όχημα των οποίων έκανε «βουτιά» σε γκρεμό στην περιοχή των Χανίων, οι ίδιοι, ωστόσο, δεν τραυματίστηκαν.
Το τροχαίο συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης στην Εθνική οδό μετά το Κολυμπάρι στην περιοχή της Καληδονίας.
Το ΙΧ αυτοκίνητο είχε νοικιάσει ένα ζευγάρι τουριστών από την Βουλγαρία, και το οδηγούσε ο 26χρονος άνδρας, ενώ συνοδηγός ήταν η 22χρονη σύντροφός του. Σύμφωνα με το flashnews.gr, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του. Στη συνέχεια έσπασε την προστατευτική μπάρα, και έκανε μια μικρή πορεία παράλληλα της Εθνικής, προτού αρχίσει να «κατηφορίζει» με ταχύτητα στον γκρεμό.
Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους, το όχημα σταμάτησε την πορεία του κάπου στη μέση του γκρεμού και οι δύο επιβαίνοντες κατάφεραν να βγουν από αυτό. Στο σημείο έσπευσε παράλληλα ένα πυροσβεστικό όχημα από την Κίσσαμο.
Το ζευγάρι διακομίστηκε στο ΚΥ Κισσάμου, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Nεκρή μια γυναίκα σε νέο τροχαίο στον ΒΟΑΚ
Θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Ένας νεκρός, σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους δύο τραυματίες
SPONSORED
Στάρμερ: «Έχουν άδικο όσοι με αμφισβητούν» - Υπόσχεται να παραμείνει στην πρωθυπουργία
14:42
Τροχαία: 214 παραβάσεις έδειξαν οι έλεγχοι για τα ηλεκτρικά πατίνια στην Αττική σε διάστημα 4 ημερών
14:37
ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ 2025: Πόθεν έσχες: Η θεαματική μείωση των καταθέσεων Ανδρουλάκη, το ακίνητο της Μαρέβα στο Λονδίνο και οι μονοκατοικίες του Βελόπουλου
14:34
Από ανώνυμη καταγγελία ενημερώθηκαν οι Αρχές για το νεκρό βρέφος στην Ξάνθη – Τι εξετάζεται (vid)
14:30