ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα κλοπής γνωστός επιχειρηματίας στην Κηφισιά

Θύμα κλοπής γνωστός επιχειρηματίας στην Κηφισιά
Οι αστυνομικοί έψαξαν για αποτυπώματα και DNA, ενώ προσπαθούν να καταλάβουν αν υπήρξε κάποια πληροφόρηση για το χρηματικό ποσό που είχε ο επιχειρηματίας στο σπίτι. INTIME NEWS

Στόχος διαρρηκτών έγινε πολύ γνωστός επιχειρηματίας, όταν κακοποιοί δεν δίστασαν να εισβάλουν στη μονοκατοικία που διαμένει στην περιοχή της Κηφισιάς.

Ο 56χρονος επιχειρηματίας πήγε χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς και είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας πως βρήκε το σπίτι του παραβιασμένο και να λείπουν μία τσάντα που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ οι χώροι είχαν ερευνηθεί και για άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν καταφέρει να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό και με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις να μπουν στο σπίτι, χωρίς, μάλιστα, να προκαλέσουν σημάδια στην πόρτα που θα έδειχνε ότι θα είχε γίνει παραβίαση.

Όπως ανέφερε ο επιχειρηματίας, από τον έλεγχο που έκανε, διαπίστωσε ότι μία τσάντα στην οποία είχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό έλειπε.

Οι αστυνομικοί έψαξαν για αποτυπώματα και DNA, ενώ προσπαθούν να καταλάβουν αν υπήρξε κάποια πληροφόρηση για το χρηματικό ποσό που είχε ο επιχειρηματίας στο σπίτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ