Θύμα κλοπής γνωστός επιχειρηματίας στην Κηφισιά
Στόχος διαρρηκτών έγινε πολύ γνωστός επιχειρηματίας, όταν κακοποιοί δεν δίστασαν να εισβάλουν στη μονοκατοικία που διαμένει στην περιοχή της Κηφισιάς.
Ο 56χρονος επιχειρηματίας πήγε χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς και είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας πως βρήκε το σπίτι του παραβιασμένο και να λείπουν μία τσάντα που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ οι χώροι είχαν ερευνηθεί και για άλλα πολύτιμα αντικείμενα.
Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν καταφέρει να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό και με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις να μπουν στο σπίτι, χωρίς, μάλιστα, να προκαλέσουν σημάδια στην πόρτα που θα έδειχνε ότι θα είχε γίνει παραβίαση.
Όπως ανέφερε ο επιχειρηματίας, από τον έλεγχο που έκανε, διαπίστωσε ότι μία τσάντα στην οποία είχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό έλειπε.
Οι αστυνομικοί έψαξαν για αποτυπώματα και DNA, ενώ προσπαθούν να καταλάβουν αν υπήρξε κάποια πληροφόρηση για το χρηματικό ποσό που είχε ο επιχειρηματίας στο σπίτι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας: Φθορές σε καταστήματα, τέσσερις συλλήψεις – Η ανησυχία της ΕΛ.ΑΣ.
SPONSORED
Ανησυχία από την αύξηση των περιστατικών αυτοτραυματισμού - Σχεδόν 500 νέοι έχουν λάβει υποστήριξη
08:48
Οι Iron Maiden στην Αθήνα: Τι ώρα βγαίνουν στη σκηνή, τι απαγορεύεται και όσα πρέπει να ξέρετε
08:46
Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: Ζει το αμερικανικό όνειρο και το 2026
08:41
Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι σαμποτάρουν τις ειρηνευτικές διαβουλεύσεις: «Υπέρμετρες απαιτήσεις»
08:37