Σέριφος: Καταγγελία 23χρονης για ομαδικό βιασμό
Ανανεώθηκε:
Σύμφωνα με τον Alpha, η νεαρή κοπέλα είπε στους αστυνομικούς: «Ήμουν έξω για ποτό στο λιμάνι του νησιού έχοντας καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ. Δύο άτομα φαίνεται να έριξαν κάτι στο ποτό μου. Άρχισα να χάνω τις αισθήσεις μου, με πήραν από το μαγαζί και με πήγαν σε απομονωμένη παραλία».
Η 23χρονη περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε: «Το ένα από τα δύο άτομα μου κράταγε τα χέρια και το άλλο προσπαθούσε να με ηρεμήσει. Το αμέσως επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να με τραβάνε από τα χέρια στην παραλία και εγώ να προσπαθώ να τρέξω αλλά να μην τα καταφέρνω. Κάποια στιγμή συνεννοήθηκαν σε άλλη γλώσσα μάλλον να με αφήσουν».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η 23χρονη ήταν μόνη της στο μπαρ και η κάμερα του καταστήματος φαίνεται να έχει καταγράψει την προσέγγιση που έγινε από παρέα και τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν μέσα στο μπαρ.
Κάτοικοι αναφέρουν ότι είχαν δει τους δύο άνδρες και σημειώνουν ότι δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού.
Στο νησί έχει προκληθεί αναστάτωση, καθώς το περιστατικό δεν έχει προηγούμενο.
Live Τσίπρας: Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι οι πολίτες θέλουν να καλύψουμε το πολιτικό κενό
19:16
Ομηρία σε ζωντανή μετάδοση στη Λάρισα: Ο 50χρονος κατέγραφε τις στιγμές τρόμου κρατώντας τσεκούρι
19:07
Διάσκεψη των Προέδρων: Ποιοι δικαστικοί προκρίνονται για τη θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
18:59
Διαψεύδει ο Ρούμπιο ότι υπήρξε συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία στην Αλάσκα
18:50