ΕΛΛΑΔΑ

Αίγινα: Γυναίκα 20 ετών βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της

Αίγινα: Γυναίκα 20 ετών βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της
Φως στο μυστήριο αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά Intime (Φωτογραφία Αρχείου)

Τραγωδία σημειώθηκε στην Αίγινα το πρωί του Σαββάτου, 30 Ιουλίου, όπου μια κοπέλα 20 ετών, έδωσε τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το saronicmagazine.gr η κοπέλα βρισκόταν μέχρι αργά αργά το βράδυ στο μαγαζί - εστιατόριο, το οποίο εργαζόταν, από το οποίο και αποχώρησε πολύ νωρίς το πρωί.

Λίγο αργότερα, στις 9:30 η μητέρα της αντίκρισε την κόρη της απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού όπου διέμεναν.

τις φωνές της μητέρας άκουσαν γείτονες, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για βοήθεια όμως ήταν αργά.

Μαρτυρίες από το εργασιακό της περιβάλλον αναφέρουν ότι μέχρι την ώρα που σχόλασε ήταν σε καλή και ευδιάθετη κατάσταση και τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό συμβάν.

Η άτυχη κοπέλα δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ώσπου να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Πηγές του saronicmagazine.gr αναφέρουν ότι υποψίες γεννά και η εξαφάνιση προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο φέρεται η 20χρονη Μαρία να είχε έντονες προστριβές το τελευταίο διάστημα.

Τα ερωτηματικά είναι πολλά και οι αρχές ερευνούν το περιστατικό διεξοδικά. Φως στο μυστήριο αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά.

Το Σάββατο το βράδυ το καφέ μπαρ που εργαζόταν η 20χρονη έμεινε κλειστό, σε ένδειξη πένθους μετά από απόφαση του ιδιοκτήτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ