Ρέθυμνο: Εργαζόμενη άρπαξε 7χρονο και το έκλεισε στο δωμάτιό της - Τι συνέβη
Πανικός επικράτησε σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου, σήμερα το πρωί, μετά την εξαφάνιση ανήλικου αγοριού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής όταν εργαζόμενη του ξενοδοχείου άρπαξε ένα αγόρι 7 ετών ελληνικής καταγωγής και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το μετέφερε μέσα στο δωμάτιο της, σε χώρο του ξενοδοχείου, όπου και το έκλεισε μέσα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γονείς του παιδιού το αναζητούσαν έντρομοι δίχως αποτέλεσμα. Ωστόσο, έπειτα από περίπου μία ώρα ομηρίας ο μικρός κατόρθωσε να αποδράσει από το δωμάτιο της αλλοδαπής εργαζόμενης και να καλέσει σε βοήθεια.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την εργαζόμενη, ενώ διεξάγεται έρευνα αναφορικά με τα κίνητρα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η αρπαγή του παιδιού.
Μεγάλες ζημιές στο λιμάνι Μπαντάρ Λένγκε του Ιράν μετά από επίθεση - 16 πλοία τυλίχθηκαν στις φλόγες (vid)
19:20
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Μυτιλήνη λόγω αφθώδους πυρετού
19:10
«Εάν δουλεύεις στην εστίαση, σε αφορά»: Η ανάρτηση Μητσοτάκη για τη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (vid)
19:02
Χρηματιστήριο Αθηνών: Με «βουτιά» 3,18% κλείνει η εβδομάδα - Απώλειες 14 δισ. φέρνει ο πόλεμος
18:51