ΕΛΛΑΔΑ

Αίγινα - Αυτοκτονία 20χρονης: «Βρήκα τρόπο να δώσω τέλος σε αυτό που με βασανίζει»

Αίγινα - Αυτοκτονία 20χρονης: «Βρήκα τρόπο να δώσω τέλος σε αυτό που με βασανίζει»
Όπως όλα δείχνουν, φαίνεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση θανάτου 20χρονης στην Αίγινα που τα ξημερώματα της Κυριακής (31/7) αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της και την βρήκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού η μητέρα της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αρχικά εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα από την ελληνική αστυνομία καθώς η κοπέλα δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Γιατί οδηγήθηκε στον απαγχονισμό

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση υπήρχε μία έντονη φημολογία για εκρηκτική σχέση ανάμεσα στην ίδια και στον σύντροφο της μητέρας της, καθώς ζούσαν όλοι μαζί.

Όπως προέκυψε από τις καταθέσεις, άνθρωποι του περιβάλλοντος είπαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι τόσο στη μητέρα όσο και στην ίδια τη 20χρονη.

Η 20χρονη αφού σχόλασε από το bar restaurant στο οποίο δούλευε, κατευθύνθηκε προς το σπίτι και έδωσε τέλος στη ζωή της.

Υπάρχουν αναφορές στην αστυνομία ότι έχει στείλει ένα μήνυμα σε μία κολλητή της στο οποίο φέρεται να έλεγε ότι «βρήκα τρόπο να δώσω τέλος σε αυτό που με βασανίζει».

Ο φάκελος της υπόθεσης θα κλείσει μόλις γίνει η νεκροψία-νεκροτομή και βγουν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Για την ώρα πάντως φαίνεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ