ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Στον ανακριτή ο αστυνομικός που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης μαθήτριάς του

Μυτιλήνη: Στον ανακριτή ο αστυνομικός που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης μαθήτριάς του
Παράλληλα ελέγχεται το προφίλ του σε κοινωνικά δίκτυα Intime/ΛΑΓΟΥΤΑΡΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Στον ανακριτή Μυτιλήνης βρίσκεται από τις 11:30 το πρωί της Δευτέρας, ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής που κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης μαθήτριάς του στη Μυτιλήνη.

Την ίδια ώρα, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 53χρονου, έχει κληθεί άλλη μια κοπέλα την οποία επίσης προπονούσε, ενώ δεν αποκλείεται να ανοίξουν και άλλα στόματα.

Παράλληλα ελέγχεται το προφίλ του σε κοινωνικά δίκτυα, καθώς και τα ηλεκτρονικά του αποτυπώματα, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιες κοπέλες συνομιλούσε. Η έρευνα για την αποτρόπαια δράση του θα συνεχιστεί και μετά την απολογία του.

Να σημειωθεί ότι οι γονείς του 14χρονου κοριτσιού, που είναι και σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Μυτιλήνης, έχουν καταθέσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, εκτός από τους γονείς του κοριτσιού, έχουν συγκετρωθεί συγγενείς αλλά και φίλοι της οικογένειας και απλοί πολίτες που αποδοκίμαζαν τον φερόμενο ως δράστη, σύμφωνα με το stonisi.gr

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του, δικηγόρου Αθηνών κ. Κ. Μαυροειδή στο «Ν» ο πελάτης του ισχυρίζεται ότι είχε ερωτικές επαφές με το παιδί με τη συναίνεση του όμως. Ενώ αρνείται ρητώς την καταγγελλόμενη πράξη του βιασμού στις αρχές του φετινού Ιουλίου στον περιβάλλοντα χώρο των ΕΠΑΛ της Μυτιλήνης.

Νομικοί κύκλοι της Μυτιλήνης πάντως ανέφεραν σήμερα ότι ο 53χρονος Αρχιφύλακας του οποίου η ηλικία είναι τετραπλάσια από αυτή του παιδιού, διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με ένα κοριτσάκι και αυτό είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό. Τέτοιο που προδικάζει την προφυλάκιση του αύριο με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Εν αναμονή των πειστηρίων

Στο μεταξύ η συνεχιζόμενη ανάκριση για το θέμα δεν αποκλείεται να δείξει και μια σειρά άλλα γεγονότα τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε συμπληρωματικές διώξεις. Εκτός από το σύνολο των ψηφιακών συσκευών οι οποίες κατασχέθηκαν ζητήθηκε και η συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να αρθεί το απόρρητο των επαφών του με Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Οι κατηγορίες για διάπραξη αδικημάτων σε βαθμό κακουργήματος δίνει το δικαίωμα στις εταιρίες να δίνουν στις Αστυνομικές αρχές το σύνολο των αρχείων που αφορούν τους δράστες.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα ελεγχθεί το σύνολο των επαφών που διατηρούσε ο Αρχιφύλακας όχι μόνο μέσω του επισήμου του προφίλ αλλά και μέσω άλλων προφίλ όπως αυτό με το όνομα «Alexandros Megas» με το οποίο είχε επαφές με την 14χρονη και όχι μόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ