ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στο Περιστέρι: Φρικτός ο θάνατος της 17χρονης - Ο δράστης της έκλεισε μύτη και στόμα

Δολοφονία στο Περιστέρι: Φρικτός ο θάνατος της 17χρονης - Ο δράστης της έκλεισε μύτη και στόμα
Ο δράστης της δολοφονίας της, της έκλεισε πιέζοντας με τα χέρια του το στόμα και τη μύτη της και έτσι εξηγούνται και οι μελανιές που βρέθηκαν στο πρόσωπό της. INTIME NEWS / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σε απόφραξη των αεροφόρων οδών αποδίδει η ιατροδικαστική εξέταση τον θάνατο της 17χρονης κοπέλας στο Περιστέρι.

Ο δράστης της δολοφονίας της, της έκλεισε πιέζοντας με τα χέρια του το στόμα και τη μύτη της και έτσι εξηγούνται και οι μελανιές που βρέθηκαν στο πρόσωπό της.

Ο ιατροδικαστής, έπειτα από μια λεπτομερή εξέταση, διαπίστωσε ότι, για να σταματήσει την κοπέλα να φωνάζει και να ζητά βοήθεια, ο δράστης πίεζε με το ένα ή ακόμη και με τα δύο χέρια του τη μύτη και το στόμα, με αποτέλεσμα η κοπέλα να βρει φρικτό θάνατο.

Αμέσως μετά, την εγκατέλειψε επάνω στο κρεβάτι και εξαφανίστηκε.

Η φρικτή εξέλιξη αποκαλύφθηκε, όταν η μητέρα και η αδερφή της την έπαιρναν τηλέφωνο και εκείνη δεν απαντούσε. Ανησύχησαν και πήγαν στο σπίτι, για να δουν τι συμβαίνει.

Εντόπισαν νεκρή τη 17χρονη, ενώ ο Πακιστανός σύντροφός της που ζούσε μαζί με όλη την οικογένεια, είχε πάρει τα πράγματά του και είχε εξαφανιστεί.

Πάντως, το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης, ενώ με την υπόθεση ασχολείται το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ