Ρόδος: Κατέληξε στο νοσοκομείο η τουρίστρια που παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή
Τη ζωή της έχασε μία 62χρονη τουρίστρια από την Πολωνία η οποία βρέθηκε στη Ρόδο για διακοπές μαζί με την οικογένειά της.
Η 62χρονη τουρίστρια από την Πολωνία παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή στο δρόμο Ρόδου - Καμείρου ανάμεσα σε Ιαλυσό και Κρεμαστή, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει στο νοσοκομείο λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών για να της σώσουν τη ζωή.
Μαζί της τραυματίστηκαν επίσης άλλα δύο συγγενικά της πρόσωπα και ο οδηγός της μηχανής.
Σύμφωνα με τη «Ροδιακή» μία μηχανή που κινούνταν επί της Ρόδου - Καμείρου, το βράδυ του Σαββάτου, έπεσε πάνω στους πεζούς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 3 άτομα και ο οδηγός του οχήματος.
Κλιμάκιο της Τροχαίας Ρόδου που έφθασε στο σημείο, ξεκίνησε έρευνα λαμβάνοντας καταθέσεις και μαρτυρίες, αναζητώντας τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος που τελικά εξελίχθηκε σε μια ακόμα τραγωδία για το νησί της Ρόδου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κέρκυρα: Νεκρή 58χρονη σε τροχαίο - Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου
Οι περιοχές με τα περισσότερα θανατηφόρα τροχαία, το πρώτο πεντάμηνο
Συνελήφθη ο 23χρονος που ταυτοποιήθηκε για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά
20:14
Bloomberg: Το Ιράν ετοιμάζεται να επαναπατρίσει περίπου 180 ναύτες που έχουν εγκλωβιστεί στην Ινδία
20:11
Γαλλία και Ιταλία διαψεύδουν τις συνομιλίες με το Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ
20:00
IDF: Ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε 200 βόμβες σε κεντρικά γραφεία ασφαλείας του ιρανικού καθεστώτος
19:49